JANJUŠEV IZLAZAK IZ ELITE TOTALNO POREMETIO ANELIN PAKLENI PLAN: Ahmićeva sve dogovorila sa Alenom, za ovo nije znao niko!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić totalno raskrinkana, isplanirala je svoj rijaliti, pa iskoristila Janjuša.

JANJUŠEV IZLAZAK IZ ELITE TOTALNO POREMETIO ANELIN PAKLENI PLAN: Ahmićeva sve dogovorila sa Alenom, za ovo nije znao niko!

Foto: Pink

Marko Janjušević Janjuš je odlučio da stavi tačku na nedoumice i objasni Aneli Ahmić zbog čega je duboko razočaran njenim postupcima. Međutim, umesto razrešenja situacije, Janjuš je bio izbačen iz takta od strane Aneli, što je kulminiralo njegovim napuštanjem Bele kuće.

- Jako bitnu stvar sam zaboravio gde je ona rekla videćete vi za odnos sa Majom. Ja niti ću biti sa Majom niti ona sa mnom, ja kada sam izlazio iz rijalitija mene je bivša žena sačekala, posle svih sra*a koje sam napravio. To je u tim trenucima ljudski, ako sam je zagrlio to je normalno u tim situacijama. To ne mora da znači da ćemo mi biti u vezi, ljudski sam osetio - govorio je Janjuš u sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Ukućani su bili podeljeni, kada je u pitanju ova tema, a Marko Đedović je u razgovoru sa Majom Marinković otkrio da je Ahmićeva u Elitu ušla spremna i da sve radi, kako bi od Janjuša sakrila istinu o Alenu, kome je poručila da je čeka kad bude izašla iz rijalitija, sa čim su se složili mnogi cimeri, koji su prisustvovali ovom njihovom razgovoru:

- Kako okreće, ja sam samo rekla da je dete lepo na oca - rekla je Maja.

- Ma, sve okreće, folirant, ona je preučila rijaliti, veruj mi... I sinoć je sve okrenula, da ne bi prznala ko je Alen. Folirant, sad joj je za sve kriv Janjuš, kom je umro brat, pa je izašao napolje i sve video - komentarisao je Marko Đedović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Шабац

20.01.2024 01:00

Жив здрав и срећан био Ђедовићу ссмо говори истину. Благо твојим родитељима и сестри.

Ljiljana-Šabac

27.01.2024 02:59

@Шабац - Đedović to samo priča sa strane. Neće reći u lice Janjušu i Aneli. Dvoličan lik, i prema drugima.