OTKRIVAMO GDE ĆE BITI SAHRANJEN MIHAILO JANJUŠEVIĆ: Zvanično saopštenje porodice!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica preminulog Mihaila Janjuševića se oglasila, pa otkrila gde će biti održana sahrana.

OTKRIVAMO GDE ĆE BITI SAHRANJEN MIHAILO JANJUŠEVIĆ: Zvanično saopštenje porodice!

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Pronađen je mrtav Mihailo Janjušević, brat poznatog rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša. Mediji prenose da se sumnja da je Mihailo izvršio samoubistvo, što je izazvalo šok i tugu među prijateljima i porodicom.

Policija je preuzela slučaj i naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog tragičnog događaja. Prijatelji i porodica su od petka pokušavali da stupe u kontakt s Mihailom, nakon što se nije pojavio na poslu. Njegov prijatelj je, uz pomoć predsednika stanara, otišao u njegov stan gde je zatekao tužnu scenu.

Janjuš je hitno izveden iz "Elite", nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a on ni sada ne dolazi sebi od šoka. Ponovo se oglasio putem Instagram profila, pa otkrio da večeras ide u porodični dom, gde se Mihailo nikada neće vratiti. 

Mi smo stupili u kontakt sa Janjuševom porodicom, te smo saznali gde će biti sahranjen Mihailo, koji je pronađen mrtav u svom stanu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Porodica neće dolaziti u Beograd, telo će biti dopremljeno u Prijepolje, gde će biti i sahranjen - govori za Republiku Janjuševa tetka.

Kako je i sam napisao putem Instagram profila, Janjuš žali što neke stvari nije uspeo da mu poruči, pre nego je Mihailo oduzeo sebi život, što ga izjeda:

- Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao...Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo...kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo - navodi u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading