KO JE ODGOVORAN ZA SMRT JANJUŠEVOG BRATA?! Pokojni Mihailo proživljavao horor, njegov VAPAJ niko nije čuo!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Janjušević trpeo je internet nasilje, o kom je i sam govorio, o ovome sada bruje društvene mreže.

KO JE ODGOVORAN ZA SMRT JANJUŠEVOG BRATA?! Pokojni Mihailo proživljavao horor, njegov VAPAJ niko nije čuo!

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva brata, pa je bio aktivan na društvenim mrežama, a od OnlyFansa je zarađivao. Međutim, zbog eksplicitnih fotografija i snimaka, bio je na meti, popularno rečeno, hejtera, koji su ga javno prozivali, blatili, ali i pretili smrću, o čemu se i sada piše, a Mihailo je nekada o tome sam govorio i dokumentovao putem Tvitera.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

 

Nakon informacije o njegovom samoubistvo, tviteraši su krenuli da se oglašavaju i iznose nove detalje o internet nasilju, koje je trpeo Janjušev brat godinama. Ismevali su ga, slali preteće poruke, pa mu poručivali da će završiti u "novinama, zbog svega što radi", a što bi moglo osramotiti njegovu porodicu. 

Kako su i Mihailovi prijatelji izjavili za Republiku, on se povukao u sebe i bio je u stanju danima da ne odgovara na pozive i poruke najbližih. U petak se na posao nije pojavio, nakon čega su kolege kontaktirale policiju, koja ga je zatekla u stanu, mrtvog.

Janjuš je sinoć napustio "Elitu", nakon čega mu je saopšteno da se njegov rođeni brat ubio, a zadrugar ni sada ne dolazi sebi. Oni nisu bili u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Janjuš žali što nije imao šansu da mu kaže koliko ga voli i koliko mu je sve vreme nedostajao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading