OGLASIO SE BORIS JANJUŠEVIĆ: Zove i kuka za pokojnim BRATOM, ne može da ga dobije! DA SE NAJEŽIŠ!

Autor: P. R.

Zadruga

25.12.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da dobije Mihajla na telefon... Da se naježiš!

OGLASIO SE BORIS JANJUŠEVIĆ: Zove i kuka za pokojnim BRATOM, ne može da ga dobije! DA SE NAJEŽIŠ!

Foto: Instagram

Kako je Republika pisala, rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, u 27. godini tragično je sebi oduzeo život vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu. Ostali detalji samoubistva još uvek nisu poznati, a sada se ovim povodom oglasio i Boris Janjušević, takođe brat pokojnog Mihajla.

Naime, kako je istakao, on ne zna šta se dešava sa njegovim bratom, jer već izvesno vreme pokušava da stupi u kontakt sa njim, ali bezuspešno.

Ništa ne znam, sada su me zvali neki novinari da me pitaju da li je to istina, evo, pokušavamo da ga dobijemo, ne javlja se - poručio je Boris s knedlom u grlu, jedva izgovarajući reči, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević se ubio

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca. 

Inače, kako je Republika uspela da sazna od njegovih bliskih prijatelja, Mihailo se udaljio od svih i danima ni sa kim nije komunicirao, niti je odgovarao na poruke i pozive, kao i da mu čak tri dana niko nije mogao ući u trag.

- Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa... Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - otkrio je za Republiku prijatelj pokojnog Janjuševog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading