OGLASILA SE PRODUKCIJA PINKA POVODOM SMRTI JANJUŠEVOG BRATA: Muk i neverica!

Autor: P. R.

Zadruga

25.12.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta su rekli nakon što se rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša ubio!

OGLASILA SE PRODUKCIJA PINKA POVODOM SMRTI JANJUŠEVOG BRATA: Muk i neverica!

Foto: Instagram, Pink

Nakon što je tragična vest da je Mihailo Janjušević, rođeni brat aktuelnog učesnika rijaliti programa "Elita" Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo sebi život u svom stanu, gde je pronađeno njegovo beživotno telo, ovim povodom se oglasila i produkcija televizije Pink.

Naime, kako bi dobili zvaničnu potvrdu o samoubistvu Janjuševog brata, kao i da li je bivši košarkaš saznao za tragediju u porodici, predstavnici medija su stupili u kontakt sa produkcijom popularnog rijalitija.

- Ne možemo još uvek ništa da kažemo dok porodica Janjušević ne potvrdi ove navode, shodno tome će tada i Janjuš saznati, kada informacija bude zvanična - rekli su iz produkcije, prenosi portal Srbija Danas.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević se ubio

Inače, Mihailo je bio veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je imao impresivnih skoro 30 hiljada pratilaca. Poslednju objavu je podelio 16. decembra, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, a ništa nije ukazivalo na unutrašnje demone sa kojima se navodno borio.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj objavljuje provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca.

Njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag.

- Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa - govori za Republiku prijatelj pokojnog Mihaila.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević izvršio samoubistvo

- Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - istakao je izvor blizak porodici za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading