PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠA NAKON IZLASKA IZ ELITE: Objavio bolnu sliku brata, uputio mu reči koje LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.12.2023

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš slomljen od bola nakon smrti brata!

PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠA NAKON IZLASKA IZ ELITE: Objavio bolnu sliku brata, uputio mu reči koje LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: Instagram, ATA Images

Nakon što je hitno izveden iz "Elite" zbog smrti rođenog brata Mihaila, Marko Janjušević Janjuš oglasio se na društvenoj mreži Instagram potresnom porukom koja ledi krv u žilama.

Naime, Janjuš je objavio sliku svog pokojnog brata koji je danas oduzeo sebi život i uputio mu poslednje reči.

- Joj, brate moj... Joj, brate moj - napisao je Janjušević uz emotikone srca i suze, očigledno potresen zbog tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš instagram

Podsećanja radi, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio. Prema poslednjim informacijama, naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok njegove iznenadne smrti.

Inače, kako je Republika uspela da sazna od njegovih bliskih prijatelja, Mihailo se udaljio od svih i danima ni sa kim nije komunicirao, niti je odgovarao na poruke i pozive, kao i da mu čak tri dana niko nije mogao ući u trag.

Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa... Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - otkrio je za Republiku prijatelj pokojnog Janjuševog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zolander

26.12.2023 04:59

Realno ne treba da se vraca u rijaliti,potreban je porodici,svakao je se zna da su Anita i Matora pobjednice rijalitija svi ostali samo njihovi statisti

Igor

26.12.2023 07:19

Najiskrenije saučešće porodic Januševć zbog velikog gubitka voljenog brata i sina Poćivaj u miru ljudino. Neka te andjeli čuvaju.