POSLEDNJA PORUKA BRATU PRED SAMOUBISTVO! Reči Borisa Janjuševića kidaju dušu, ovako se obratio pokojnom Mihailu!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je poslednje javno obraćanje Borisa Janjuševića mlađem bratu, sa kojim nije govorio.

POSLEDNJA PORUKA BRATU PRED SAMOUBISTVO! Reči Borisa Janjuševića kidaju dušu, ovako se obratio pokojnom Mihailu!

Foto: instagram.com/printscreen

Boris Janjušević i Mihailo

U tragičnom obrtu sudbine, Mihailo Janjušević, rođeni brat poznatog učesnika rijaliti programa "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svojoj 27. godini. Detalji ovog samoubistva još uvek nisu poznati, ostavljajući javnost u šoku i neverici.

Mihailo je pronađen je mrtav, kako nezvanično prenose mediji, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Mihailo, pored Janjuša, imao je još jednog brata Borisa koji mu se 2021. godine javno obratio na društvenoj mreži Instagram.

Kako je tada istakao, njih dvojica nisu pričali četiri godine, a to je ujedno bila i poslednja poruka koju mu je Boris javno uputio.

On je tada, na Mihailov rođendan, objavio zajedničku fotografiju na Instagramu.

- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam četiri godine danas slavi 25 godina... Poslednja slika sa njim otkako me je nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te - napisao je tada Boris.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Boris Janjušević o bratu Mihailu

 

Inače, kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - rekao je tada Janjušev brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ita

17.01.2024 13:13

Počivaj u miru prelepi plavi andjele. Strašno, otišao si u najboljim godinama, vrlo mlad. Neka ti je laka zemlja. orodici Janušević , najiskrenije saučešće.