JANJUŠA HITNO IZVELI IZ ELITE: Zbog smrti rođenog brata napustio imanje u Šimanovcima!?

Autor:

Zadruga

25.12.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marka Janjuševića Janjuša su izveli iz Elite, kako bi saopštili vest o smrti brata Mihaila.

JANJUŠA HITNO IZVELI IZ ELITE: Zbog smrti rođenog brata napustio imanje u Šimanovcima!?

Foto: Instagram, ATA Images

Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo u 27. godini.

Kako se ranije pisalo, on sa Markom, učesnikom "Elite", godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru. Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Janjuš trenutno učestvuje u "Eliti", a sudeći po strimovima, zadrugar je hitno izveden, kako bi mu produkcija Pinka saopštila tužne vesti.

Odmah nakon što je završen sastanak u "Eliti", Janjuš je, po svemu sudeći, napustio imanje u Šimanovcima, kako bi saznao šta se dogodilo, a definitivno će ga ovo emotivno razoriti, iako nije komunicirao sa rođenim bratom, koji je sada izvršio samoubistvo.

- Ne možemo još uvek ništa da kažemo, dok porodica Janjušević ne potvrdi ove navode, shodno tome tada će i Janjuš saznati, kada informacija bude zvanična - saopštili su članovi produkcije za portal Srbija Danas.

Mihailo je bio veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je imao impresivnih skoro 30 hiljada pratilaca. Poslednju objavu je podelio 16. decembra, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, a ništa nije ukazivalo na unutrašnje demone sa kojima se navodno borio, te niko nije mogao ni da nasluti da će doći do ovakve tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading