PRVO OGLAŠAVANJE PRIJATELJA POKOJNOG MIHAILA JANJUŠEVIĆA: Evo šta se dogodilo neposredno pre njegove smrti!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji pokojnog Mihaila Janjuševića otkrivaju za Republiku kako se Janjušev brat ponašao, pre nego je izvršio samoubistvo.

PRVO OGLAŠAVANJE PRIJATELJA POKOJNOG MIHAILA JANJUŠEVIĆA: Evo šta se dogodilo neposredno pre njegove smrti!

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Mihailo je bio aktivan na svojim društvenim mrežama, gde je objavljivao svoje fotografije.

Janjušev brat se bavio modelingom, redovno je posećivao teretanut i često pokazivao mišiće na društvenim mrežama.

Mihailo je inače živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan i na platformi "Only Fans" na kojoj je objavljivao provokativne fotografije na kojima je zarađivao.

Mi smo kontaktirali njegove prijatelje, a oni su nam otkrili koliko se Mihailo udaljio od njih, pre nego se dogodila ova tragedija:

- Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa - govori za Republiku prijatelj pokojnog Mihaila.

- Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - govori za Republiku izvor blizak porodici.

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme - govorio  je Mihailo. 

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - govorio  je Janjušev brat za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Chivas

20.01.2024 15:03

Ja se uvek pitam, ovako kad procitam neki naslov o njemu, da li su nadlezni organi pregledali njegov telefon i proverili ko i sta sve je njemu pisao? Kakve su to poruke i komentari ? Mozda bi neko trebao da se pozabavi malo vise sa tim. Da ne daj boze nebi bilo jos ovakvih slucaja. Hvala