HAOS U ELITI! Novi takmičar u KLINČU sa Bebicom, on mu OPSOVAO MAJKU - OBEZBEĐENJE hitno moralo da reaguje!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica ponovo provocira!

HAOS U ELITI! Novi takmičar u KLINČU sa Bebicom, on mu OPSOVAO MAJKU - OBEZBEĐENJE hitno moralo da reaguje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri došlo je do verbalnog sukoba Nenada Macanovića Bebica i novog takmičara Uroša Rajačića i to ni manje, ni više nego zbog Teodore Delić. Naime, Bebica je saznao da su Teodora i Uroš u radionici, te je on brže bolje pohitao da ih nahvata na delu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić i Nenad Macanović Bebica Elita

 

Momci iz obezbeđenja videli su šta se dešava, te su potrčali, kako bi sprečili takmičare da uđu u fizički obračun. Bebica je urlao na Teodoru, a potom je počeo kao i inače, da provocira Uroša, pominjajući mu porodicu, znajući da mu je to slaba tačka. 

Međutim, Uroš nije sebi dozvolio da pređe granicu, te nije nasrnuo na Bebicu, a on nije odustajao, pa je čak odlučio da ga provocira i preko majke, jer zna da je Rajačiću to najbolnija tema. 

 

- Ti si Miljanin degenerik! Kome ćeš da j*beš mamu? Jao, kako ćeš mi p*šiti k*rac! - urlao je Uroš. 

Potom je Bebica izašao iz radionice i povukao Teodoru sa sobom, a ona se sve vreme pravdala da nije ona zvala Uroša na sastanak, već on nju, što je Rajačić i potvrdio. 

- Rekao je sad da je on mene zvao, ne ja njega! Ja njega nisam zvala! Sad je rekao da nije rekao! - pravdala se Teodora. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica Elita

 

Nakon toga, Bebica je otišao sa Teodorom u Belu kuću, gde su nastavili da se raspravljaju. Teodora je njega pokušavala da ubedi da je ona u vezi verna i da za nju, kada je u emotivnom odnosu, postoji samo jedan muškarac. No, za sada joj baš i ne ide dobro ovo pravdanje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading