JEZIVE SCENE U ELITI: Učesnici se deformisale grudi, podigla majicu i pokazala NABORANE SILIKONE!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delića pokzala kako na nju utiče stres koji ima zbog Bebice!

JEZIVE SCENE U ELITI: Učesnici se deformisale grudi, podigla majicu i pokazala NABORANE SILIKONE!

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Delić razgovarala je danas sa svojim cimerima u pušinici. Ona im je otkrila kako se oseća nakon što je juče stavila tačku na svoju ljubavnu vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa otkrila da joj organizam jako loše podnosi stres i da na sebi vidi promene koje nisu naivne. 

Providi mi se silikon koliko sam se osušila, samo mi je naboran silikon ostao. Jutros sam se u stanju šoka probudila - rekla je Teodora.

- Nikad nisam video da se nešto providi, ali jesi smršala - dodao je Šan.

- Ja sam sinoć perfektno pričala, a on je iz nemoći ono pričao. Samo da sam ostala dosledna, da se nisam isprovocirala. Mene je iznerviralo jer je ispalo da mi je pričao bajke da bi me je*ao - nastavila je Teodora.

- Mene Mile nikad nije tako vređao kako se ovde vređaju parovi u vezi. A najgore je što će da se pomire i ona i on i Milica i Terza - rekla je Slađana.

Delićeva je nakon toga priznala da i posle sinoćne svađe i užasnih reči i dalje gaji osećanja prema Bebici i da to ne može preko noći da joj nestane, koliko god da je bila odvratna svađa koju su imali u emisiji "Pitanja novinara". 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teoodra Delić

- Imam ja emocije prema njemu - rekla je Teodora.

- Ja da sam ti brat ne bih mogao da dopustim da mi sestra bude sa čovekom koji ju je tako vređao - rekao je Šan.

Teodora i Bebica su već nekoliko puta imali žestoke svađe i raskide, nakon čega su uvek do sad uspevali da pronađu zajednički jezik i ljubavi daju još jednu šansu, a ostaje da vidimo da li će tako biti i ovog puta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading