POMETNJA U ELITI: Novi takmičar priznanjem oduševio devojke!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić sinoć se uselio u Belu kuću, a Slađa Lazić odmah se bacila u akciju!

POMETNJA U ELITI: Novi takmičar priznanjem oduševio devojke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u rijaliti programu "Elita" održano vanredno ubacivanje pred početak emisije "Pitanja novinara", a gledaoci su imali priliku da upoznaju novog učesnika, Uroša Rajačića. Ovaj dvadesetosmogodišnji Pančevac odmah je privukao pažnju cimerа svojim samouverenim stavom i otkrivanjem nekoliko zanimljivih detalja o sebi.

Uroš je otkrio da dolazi iz Pančeva i da poseduje firmu za veštačka đubriva, jasno pokazujući svoju poslovnu ambiciju i želju da se posveti biznisu.

Kada je reč o privatnom životu, Uroš je otkrio da nije oženjen, što je odmah izazvalo dodatnu pažnju ukućana. Ova informacija će sigurno probuditi interesovanje ne samo među cimerima, već i kod gledalaca koji će pažljivo pratiti da li će se neko romantično interesovanje razviti u Beloj kući.

Kad je stigao među takmičare, on im se predstavio, a Slađa Lazić nije mogla da mu odoli, pa je odmah odlučila da proveri kakvo je njegovo emotivno stanje i da li je u rijaliti program ušao slobodan ili vezi. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić i Uroš Rajačić

Dobro veče. Ja sam Uroš Rajačić. Dolazim iz Pančeva. To je što je potrebno da znate o meni, Sve ostalo ćete videti, polako. Imam firmu za veštačka đubriva. Planiram da se posvetim bisnisu. Dvadeset osam godina imam - kazao je Uroš.

- Oženjen ili ne? - upitala je Slađa.

- Nisam oženjen - odgovrio je Uroš.

Ostaje da vidimo da li će Slađa da krene u ozbiljniji flert sa novim takmičarom ili je ovo pitala iz čiste radoznalosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading