NOVI TAKMIČAR IMAO AFERU SA KIJOM KOCKAR? Uroš Rajačić PREBLEDEO kada se saznala UŽIVO ova informacija!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić, novi takmičar otkrio istinu o poznanstvu sa Kijom Kockar!

NOVI TAKMIČAR IMAO AFERU SA KIJOM KOCKAR? Uroš Rajačić PREBLEDEO kada se saznala UŽIVO ova informacija!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, youtube.com/pink.rs

Ove večeri na imanje u Šimanovcima, u rijaliti ,,Elita 7" ušao je novi takmičar Uroš Rajačić, koji je prilikom gostovanja u studiju, otkrio istinu o njegovom životu. Naime, Uroš dolazi iz Pančeva, a otkrio je da mu je od malena predodređeno da bude poznat i slavan. 

Međutim, Uroš Rajačić je istakao i da poznaje Kiju Kockar, prvu pobednicu rijalitija ,,Zadruga". Iako je delovalo da bi voleo da sakrije poznanstvo sa Kijom, Uroš je istakao da prvu pobednicu rijalitija i nekadašnju pevačicu poznaje preko zajedničkog prijatelja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić ulazak u Elitu 7

 

- Kija Kockar je drugarica, poznajem je, ona je drugarica od jednog od mojih najboljih drugara, mislim da su iskreni drugari, imaju iskreno druženje - otkrio je Uroš. 

- U Vojvodini sa se bavio boksom. Bavim se đubrivom, to mi je privatni biznis. Meni se Anita ne dopada. Ne bih voleo da se ja umešam u sve to, ali sve više mislim da ću morati. Nemam konkuranciju. Anita nije to. Aneli je najveđa gospođa. To s Janjušem, ta avantura ne znam koliko je ozbiljna, ali ne bih da se mešam  - rekao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić ulazak u Elitu 7

 

Uroš je inače bivši sportista, bavio se profesionalno boksom, a kako i sam ističe, baš ova sportska disciplina ga je naučila karakteru. Rajačić ističe da će pokušati da se suzdrži burnih reakcija, kojima je sklon, zbog čega nije krio da je imao burnu prošlost. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

22.12.2023 23:01

Ovaj novi je prepotentan bez podloge. Ružno hida isto kao Car, kao da ga je puk vojske....