ISPLIVALE TAJNE ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA: Bivši telohranitelj obelodanio šokante detalje iz njihovog života!

Autor:

Zabava

18.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada su na ratnoj nozi, a njihov telohranitelj otkriva kakvi su bili dok su bili porodica

ISPLIVALE TAJNE ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA: Bivši telohranitelj obelodanio šokante detalje iz njihovog života!

Foto: Profimedia

Mark 'Bili' Bilingem, bivši telohranitelj Breda Pita i Anđeline Džoli, podelio je svoje iskustvo rada sa ovim poznatim parom. Kroz svoj rad, Bili je imao priliku da upozna njihove navike, radnu etiku i pristup životu van očiju javnosti.

Bili je istakao da su Bred i Anđelina, uprkos svojoj slavi, zapravo veoma prizemni ljudi. Kako je naglasio, imao je priliku da ih posmatra dok rade i da uči o njihovoj radnoj etici i besprekornom tajmingu. Osim toga, istakao je da su oni, poput svih nas, samo normalni ljudi.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Anđelina Džoli i Bred Pit

Telohranitelj je otkrio da su Bred i Anđelina uspevali da izbalansiraju svoje obaveze prema porodici, poslu i dobrotvornom radu. Njihov fenomenalan raspored omogućavao im je da odvajaju vreme jedno za drugo, decu i posao, a Bili je istakao da je bio impresioniran njihovom posvećenošću i nikada nije dozvoljavali da im obaveze umanje kvalitet njihovog vremena provedenog zajedno.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli

Pored poslovnog angažmana, Bili je otkrio da su se Bred i Anđelina znali opustiti i uživati u zajedničkim trenucima. Iza kulisa, imao je priliku da vidi koliko su normalni, kako se smeju i šale, pokazujući svoju prizemnu i prijatnu stranu ličnosti.

Kroz svoje iskustvo, Bili je stekao uvid u život poznatog para iza kulisa, otkrivajući da slava nije promenila njihovu suštinu, već su ostali fini i prizemni ljudi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading