OTKRIVAMO: OVO JE NOVI UČESNIK ELITE! Stigao u Šimanovce i već se skinuo (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.12.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi takmičar stigao u Šimanovce i već se skinuo, osvanula prva fotografija!

OTKRIVAMO: OVO JE NOVI UČESNIK ELITE! Stigao u Šimanovce i već se skinuo (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, shutterstock

Kako je produkcija televizije Pink danas najavila, na imanju u Šimanovcima će se večeras, pored redovne emisije "Pitanja novinara", održati još jedno vanredno ubacivanje, a kako Republika saznaje, deo rijaliti programa "Elita" postaće izvesni Uroš Rajačić, koji će, verujemo, sve učesnice ostaviti bez daha.

Naime, kako smo uspeli da saznamo, Uroš se već nalazi u Šimanovcima, a redakcija našeg portala došla je u posed njegove fotografije iz jednog od tamošnijih apartmana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Uroš Elita 7 vanredno ubacivanje

- Od večeras e gledamo na TV Pink! Palite kanale da pravimo lom - poručio je novi učesnik popularnog rijalitija, a kako će se snaći, ostaće da vidimo.

Inače, Uroš će sigurno važiti za jednog od najzgodnih takmičara, a zbog njegovog izvajanog tela uzdisaće mnoge žiteljke imanja u Šimanovcima. Kako saznajemo, veliki je ljubitelj teretane i sporta, životinja i noćnih izlazaka. 

Na svom telu, kako se može videti na priloženim fotografijama, ima nekoliko tetovaža, ne sumnjamo da će mnogim devojkama u Beloj kući pasti vilica kada ga budu ugledale na vratima.

Podsećanja radi, i bivša učesnica "Zadruge", Ana Spasojević, zagolicala je maštu svojih pratioca na društvenoj mreži Instagram kada je podelila intrigantnu objavu, zbog koje su gotovo svi pomislili da će i ona večeras ući u "Elitu". Naime, Ana je posetila frizera i potpuno se transformirala, te poručila da večeras "mora da bude lepa".

Moramo da budemo lepi za večeras - napisala je Spasojevićeva preko slike i stavila emotikon koji plače od smeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Još jedan

22.12.2023 22:21

Još jedan koji mnogo priča a ništa ne kaže. Voli teretanu , sport i izlaske a nigde nikakvih rezultata iza njega. Voli čovek i tuče ...Kad će ući neko sa drugačijim "vrednostima" i ciljevima ?