MATORA SAZNALA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Napustila Elitu, pa zapretila Aniti zbog DETETA! Spremila JEZIVU OSVETU (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.12.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora redovno napušta rijaliti, a sada je oktila šta je sve saznala od informacija!

MATORA SAZNALA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Napustila Elitu, pa zapretila Aniti zbog DETETA! Spremila JEZIVU OSVETU (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tenzija između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koju si i dalje zakonski u braku iako su stavile tačku na svoj emotivni odnos, po svemu sudeći, ne prestaje, što se dokazalo i novom svađom ispred pušionice.

Naime, tokom rasprave sa svojom bivšom partnerkom, Matora je priznala da redovno napušta imanje u Šimanovicma, te joj je u svađi iznela informacije iz spoljnog sveta i ponovo zapretila da će joj se revanširati zbog prevare koju joj je priredila.

- Hajde da čujem, ku*vo! Reci šta ti je mama rekla, da čujem. Šta ti misliš, da ja ne izlazim napolje, da ne znam šta pričate o meni i kako me pljujete ti i tvoja majka iza leđa?! Šta kaže tvoja majka, da su ti zbog mene oduzeli dete? Je li - brecala se Matora na Anitu.

- Ja se sa majkom nisam videla niti čula, ti si sad rekla da izlaziš napolje - kazala je Stanojlovićeva.

- Vidi, ku*vo, za razliku od tebe ja imam srca, ali ne prema tebi, nego prema tom detetu koje me je svako jutro budilo u 7:30 ujutru, koje nije htelo tebe da budi. Svaki put ti je govorio: "Moja mamica najlepša na svetu". Njemu majka nedostaje, vezan je za mamu, i sad mu fališ... Zbog Alekseja sam se ovde tako osetila i ne bih volela nikad da odem. Ti si ta koja je bila nervozna, koja nije posvećivala vreme detetu, nisi imala vremena jer si se dopisivala sa Mateom. Volela bih da mogu da dokažem kako mi je tvoja majka pričala da nemaš živaca ni za koga, kako ćeš me ispaliti i kako si zlo, da znaš! A kad ti neko bude prihvatio sina kao što sam ja uradila, tad ćeš biti srećna! A ti blati mene i dalje zbog rijalitija, da bi ostala ovde još više - besnela je Tomićeva.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora i Anita Elita 7 svadja

- Aleksej će sve pričati. Pitaćemo ga da li je sve istina kao što ti pričaš - smešakala se Anita.

- Aleksej će reći da sam ja radila loše stvari? Pitaćeš ga? Jesi li ti našla sa mnom da se ovde igraš rijalitija?! Slušaj, ja sam ti nešto rekla, mene boli ku*ac i za tebe i za Anđela! Mene ako isprovociraš, ja ću te iskasapiti! Meni s tobom nije bio rijaliti, već život! To što si me dovela ovde da se sprdaš sa mojim mozgom, to ću ti tek naplatiti! Ćeraćemo se - poručila je Matora i oreknula se od svoje bivše partnerke.

- Sve po zasluzi - složila se Anita kroz osmeh.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora i Anita Elita 7 svadja

Podsećanja radi, Angelina Stanojlović, Anitina majka, istakla je da nije sigurna šta se dešavalo u stanu u kom je njen unuk Aleksej živeo sa Matorom, kao i da je Tomićeva tokom jedne svađe izbacila Stanojlovićevu sa sinom na ulicu usred noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Anita Anita Elita anita zadruga anita i matora Anita i Matora Elita anita i matora akcija Anita i Matora Zadruga Matora Matora Elita matora zadruga matora i anita matora i anita akcija Matora i Anita Elita matora i anita zadruga Anita Stanojlović Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Zadruga anita stanojlović godine anita stanojlović godište Anita Stanojlović Instagram anita stanojlović biografija Jovana Tomić Matora jovana tomić matora biografija Jovana Tomić Matora Elita jovana tomić matora zadruga Angelina Stanojlović anita i andjelo andjelo i anita

Komentari (0)

Loading