"SPREMAN SAM ZA DETE" Dejan Dragojević obelodanio ŠOK VESTI, javno se obratio devojci (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje Dejana Dragojevića u emisiji "Lično sa"!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" i influenser, Dejan Dragojević, koji se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Dejan se u jednom trenutku osvrnuo na svoj odnos sa devojkom Jovanom, te istakao da je spreman i za brak i za dete, kao i da je njegova izabranica ono što je čekao celog života.

- Spreman sam za dete. Spreman sam i za brak! Jesam, ma, odmah sad... Odmah zovem Jovanu, kad bude gledala ovo ima da strepi! Jovana je zaista moj idealan tip devojke, ona je neko ko prati mene i voli stvari koje volim i ja. Zna da me iznervira, ali i da me smiri - ističe Dragojević za Republiku, te odmah i opisao svoj idealan dejt:

Republika

Foto: instagram/dejan_dragojevic_official_

Dejan Dragojević sa devojkom Jovanom

- Treba sve da bude spontano. Negde onako skroz opušteno, bez previše kompleksa i prikazivanja nekog lažnog života, poput luksuznog bahaćenja na društvenim mrežama, a u stvari se živi skroz drugačije, kao što živi većina ljudi u Srbiji. Tako da bi idealan dejt bio skroz opušten, da smo musavi od kečapa, od pice, pije se koka-kola i podrigneš lagano. Eto, lagano... On podrigne, ona ne mora, ona može za mesec dana da podrigne (smeh).

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević u emisiji Lično sa

Dragojević se kratko osvrnuo i na svoje bivše ljubavi, pa priznao da je, kako se nada, završio sa zaljubljivanjem.

- Nijednoj bivšoj se ne bih vratio! Radije bih donirao organe, nego da se vraćam na ta prokleta mesta (smeh). Nijednom mi srce nije bilo slomljeno. Bilo je načeto da se slomi, ali nijednom nisam dozvolio da se to desi. Sada me vidite samo srećnog, nasmejanog i zaljubljenog. Nadam se da je ovo kraj što se tiče zaljubljivanja - zaključuje Dejan u emisiji "Lično sa", a šta nam je još otkrio možete pogledati u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Dejan Dragojević sa devojkom Jovanom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading