ZVANIČNA POTVRDA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Najavio spektakl za večeras: Idemo JAKO DO POBEDE (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

19.12.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok oglašavanje Zvezdana Slavnića sve iznenadilo!

ZVANIČNA POTVRDA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Najavio spektakl za večeras: Idemo JAKO DO POBEDE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić, pronašao je način da ostane aktivan i zaradi novac iako nije ušao u novu sezonu. Naime, on je postao aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde redovno drži "lajvove" i prima poklone od svojih pratilaca. Očigledno je da mu ovo donosi dobru zaradu, s obzirom na to da je ovaj vid angažmana postao njegov jedini izvor prihoda.

Slavnić se sada oglasio na svom Instagram profilu najavljujući novo uključenje na popularnoj socijalnoj platformi.

- Idemo svi jako, branimo 40 pobeda - napisao je bivši zadrugar u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Zvzedan Slavnić instagram

Pored toga, u javnosti se već neko vreme spekuliše da bi Zvezdan Slavnić mogao postati deo rijaliti programa "Elite", i to pre Nove godine. Međutim, on se ovim povodom nije oglašavao, ali kako je otkrio izvor za Republiku, bivši učesnik "Zadruge" preklinje produkciju da se ponovo useli na imanje u Šimanovcima.

Zvezdan već duže vreme na sve načine pokušava da bude deo najgledanijeg rijalitija. Na sve načine gleda da uđe u Elitu. Sa čelnicima nije pričao iako do njih mesecima želi da dođe. Šta će biti, videćemo. Samo znam da se kaje za sve i da bi sve dao da mu čelnici daju još jednu šansu, ali oni ćute o tome - rekao je nedavno izvor blizak Slavniću za naš portal.

Republika

Foto: ATAImages

Zvzedan Slavnić Elita

Inače, kako se nedavno prenelo, Zvezdan je otkrio da razmišlja o tome da se bavi pevanjem ili da postane estradni menadžer, s obzirom da poznaje dosta pevača. Čak je otkrio i da svira klavijature, ali da ipak bolje peva.

- Razmišljam se da li da pevam ili da budem estradni menadžer, jer dosta pevača znam. Sviram klavijature, ali bolje pevam. Sad mi je glas pukao, jer sam pevao pod šatorom - priznao je Slavnić, međutim, pratioci su ostali uskraćeni za njegovu izvedbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading