ANĐELI ĐURIČIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE: Hitno se povlači iz javnosti zbog BOLESTI!

Autor: P. R.

Zadruga

20.12.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji bolesti bivše učesnice "Zadruge"!

ANĐELI ĐURIČIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE: Hitno se povlači iz javnosti zbog BOLESTI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Početkom ovog meseca, javnost je uzburkala vest o tome da bivša učesnica pete i šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Anđela Đuričić, dobila otkaz i da se povlači sa ekrana, ali je ona brzo demantovala ove spekulacije. Ipak, nedavno se obratila javnosti i otkrila da je njeno zdravstveno stanje razlog zbog kojeg će se povući iz javnosti na neko vreme.

Naime, Đuričićeva  je istakla da je protekla godina bila izuzetno teška i stresna za nju, te da se trenutno bori sa umorom i posledicama prehlađivanja. Zbog toga je donela odluku da se privremeno povuče kako bi se posvetila oporavku i odmoru, ali obećala fanovima da se neće dugo zadržati van scene.

- Dragi moji, imam jedno malo obaveštenje za vas. Naime, uskoro će kraj godine, koja je za mene bila jako teška i stresna. Pored prehlade koju sam preležala, jedino što sada osećam je zakasneli umor, koji me sprečava da se posvetim poslu. Ta moja pauza neće dugo trajati, to vam obećavam. Vraćam vam se ubrzo - istakla je Anđela u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđeli Đuričić ugroženo zdravlje

Podsećanja radi, početkom ovog meseca je kao bomba odjeknula vest da je bivša zadrugarka Anđela Đuričić dobila otkaz i da se više neće baviti voditeljstom, kao i da će ući u "Elitu" ovog meseca. Ona se potom oglasila, te navela da ovo nije istina i da nastavlja sa svojim radom, a danas je obavestila svoje fanove na društvenoj mreži Instagram da joj je snimanje emisije otkazano.

Ćao, ljudi. Znam da ste već navikli da svake srede gledate moju emisiju, međutim, poslednjih dana me je uhvatio virus, pa nisam uspela da snimim emisiju. Svakako će ići repriza moje emisije, a od sledeće srede gledamo se na novim životnim pričama kao i uvek! Voli vas vaša Anđela i hvala što me pratite - poručila je, između ostloga, bivša zadrugarka putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading