ANITINA MAJKA DOBIJALA KLIPOVE, ZBOG KOJIH SE STIDELA SOPSTVENE ĆERKE: Nije mogla da je gleda sa Matorom, od sramote se skrivala od ljudi!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina majka je otkrila koliko ju je bilo sramota što joj se ćerka udala za Matoru.

ANITINA MAJKA DOBIJALA KLIPOVE, ZBOG KOJIH SE STIDELA SOPSTVENE ĆERKE: Nije mogla da je gleda sa Matorom, od sramote se skrivala od ljudi!

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram

Jovana Tomić Matora

Turbulentan odnos između aktuelnih učesnica rijaliti programa "Elite", Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, po svemu sudeći, ne jenjava i primirja nema ni na vidiku. Sve je počelo, kada je Matora saznala za Anitine prepiske sa TikTokerkom, Mateom Car, a sukob je eskalirao, nakon što je u Elitu ušao i Anđelo Ranković, na kog je Anita odmah bacila oko.

Kako se tokom sezone svakodnevno spominjala i Anitina majka, Angelina, ona je učestvovala u TikTok lajvu Osmana Karića, gde je iskreno komentarisala Anitin i Matorin brak, pa priznala da ju je bilo sramota svega što njena ćerka radi. Takođe, ona je otkrila da Stanojlovićeva u jednom momentu sina nije ni viđala i da je bila potpuno odsutna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Angelina Stanojlović i Anita Stanojlović

 

Iako se u Eliti govorilo drugačije, Anitina majka priznaje da nikada nije podržala njihovu vezu, kasnije i brak, a od sramote nije želela da uđe u Zadrugu 6, kada je od produkcije dobila ponudu:

- Ljudi su mi tada slali klipove, bilo me je sramota, iskreno, i od mojih. Meni to nije normalno, nije normalno ovde u Kruševcu, da vidimo tako dve devojke. Svi su bili tada zgranuti... Kada se sve to desilo, mene je produkcija zvala da uđem u Zadrugu tada, ali ja nisam želela, koliko god sam bila u teškoj finansijskoj situaciji, bilo me je sramota svega što se tada desilo. Nije ni viđala sina u jednom trenutku - govorila je Anitina majka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.12.2023 05:11

To je MAJKA I BAKA MONSTRUM, ma čelu sa njenom ćerkom...MONSTRUMOM...ona je bukvalno podbodi na svim frontovima...kao pacovi su izašli iz neke mračne rupe i pomislili da mogu da manipulišu NARODOM U SRBIJI...I VELIKOM PINK TV...ali ipak ima dobrih, pametnih ljudi...ZA RAZLIKU OD NJIH...odvratni su mi z svakom pogledu...kao i lepi Mića, koji ih sad podržava, kao i Aleksandru, koja je prošla sito i rešeto, SVOJOM VOLJOM, jer je htela brži bolji život, TO NIJE OPRAVDANJE...