OVAKO BIVŠI ZADRUGARI SLAVE SVETOG NIKOLU! Aleksandra i Car raspametili scenom iz Crikvenice, Maja ne prestaje da plače!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari proslavljaju Svetog Nikolu, sve detalje podelili sa brojnim pratiocima na Instagramu.

OVAKO BIVŠI ZADRUGARI SLAVE SVETOG NIKOLU! Aleksandra i Car raspametili scenom iz Crikvenice, Maja ne prestaje da plače!

Foto: shutterstock, ATA Images, Instagram.com, rtv pink

Danas je Sveti Nikola, jedna od najčešćih slava među pravoslavnim vernicima u Srbiji. Ova svetkovina je poznata po tome što je veliki broj poznatih ličnosti obeležava, a među njima je i poznati pevač Sloba Radanović. On je putem društvenih mreža podelio fotografiju slavske sveće, kolača, žita i vina, prateći tradicionalne običaje.

Naime, Radanović je rano jutros otišao u crkvu kako bi mu sveštenik osveštao slavski kolač, a tom prilikom je usnimio svoju suprugu Jelenu, koja je uvijala slavski kolač u krpu, te ga ispratila na liturgiju.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

 

Osim ljudi sa estrade, slavu danas proslavili su i obeležili i bivši zadrugari, među kojima su budući roditelji, Aleksandra Nikolić i Filip Car, kao i njihova nekadašnja cimerka, Milica Veselinović.

Dok Aleksandra i Car proslavljaju u svom domu, Maja Marinković je Svetog Nikolu obeležila u "Eliti", gde trenutno boravi, a njen otac, Taki Marinković, poslao joj je emotivno pismo.

- Majo, srećna slava. Princezo tatina, današnji mir provedi u miru i spokoju. Nikad ponosniji na tebe nisam bio. Ove godine si prava ti. Nikad više podrške nisi imala. Nemoj da dozvoliš rijaliti fanovima da te isprovociraju, nego pokaži ko je Bog batina, princeza tatina. Ovo je tvoja godina, princezo. Pun gas! Voli te tvoj tata najviše - glasila je čestika od Takija, Majinog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading