TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ BESNA KAO RIS: Devojke krenule da spopadaju Filipa Cara, ona mu očitala bukvicu!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je objasnila Filipu Caru kako treba da se ponaša, kada devojke krenu da ga muvaju.

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ BESNA KAO RIS: Devojke krenule da spopadaju Filipa Cara, ona mu očitala bukvicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Trudna starleta Aleksandra Nikolić na Instagram profilu otvorila je vrata novog opremljenog stana, koji će, kako i sama kaže, biti spreman za useljenje za nekih mesec dana. Nikolićeva je na Instagram profilu objavila fotografiju kako izgleda za sada njen stan.

Aleksandra i Filip Car su sada, nakon pomirenja, uplovili u mirnu luku, ali čini se da Nikolićeva i dalje ne miruje zbog drugih devojaka. Putem Instagram profila je, uz šaljivi video, objasnila kako bi volela da se Filip ponaša prema svakog devojci, koja mu priđe:

- Kako moja devojka očekuje da odreagujem kad mi se obraća neka druga ženska osoba - objavila je Aleksandra putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić Instagram

Inače, Aleksandra je nedavno objasnila kroz šta prolazi u drugom stanju i kakve muke muči:

- Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - otkrila je Aleksandra u svom Jutjub videu.

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading