TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ U DONJEM VEŠU: Zadrugarka se skinula, svi se pitaju kako je ovo Car dozvolio!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je objavila fotografiju u donjem vešu, pa pokazala trdunički stomak.

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ U DONJEM VEŠU: Zadrugarka se skinula, svi se pitaju kako je ovo Car dozvolio!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić trenutno uživa u Hrvatskoj sa svojim izabranikom, bivšim zadrugarom, Filipom Carem. Čini se da su napokon uplovili u mirnu luku i da funkcionišu bolje nego ikad, a Aleksandra sa fanovima najčešće komunicira putem Jutjuba, gde objavljuje videe.

Nedavno je porazgovarala sa pratiocima, pa im otkrila kako podnosi sada trudnoću, a potom se pohvalila novom fotografijom:

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

 

 

- Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - govorila je Aleksandra u svom jutjub videu.

Sinoć je Aleksandra podelila fotografiju u gaćama, gde je pokazala trudnički stomak i koliko je devojčica u njenom stomaku porasla:

- Rastemo - napisala je ponosna buduća majka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Inače, otkako se pomirila sa Filipom i otišla u Crikvenicu Aleks se trudi da svoj privatni život što više može drži u tajnosti, pa se preterano ne eksponira na društvenim mrežama i nije toliko aktivna koliko je bila ranije. Baš zbog toga njen povratak na platformu Jutjub obradovao njene verne fanove, koji su navikli da njen život prate 24 časa dnevno, dok je živela pod kamerama u Šimanovcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

12.12.2023 10:49

Povraća mi se od bujke i onog vepra