MOKRA ČARAPA JE RADILA PO BUDVI: Janjuš u programu uživo raskrinkao Majinu LETNJU AFERU sa Desingericom!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa bivših partnera sinoć je zatresla Šimanovce!

MOKRA ČARAPA JE RADILA PO BUDVI: Janjuš u programu uživo raskrinkao Majinu LETNJU AFERU sa Desingericom!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su se najgnusnije psovali i vređali, a u jednom trenutku Janjuš je otkrio da je Maja tokom eta bila intimna sa skandaloznim reperom Dragomirom Despićem Desingericom

Žao mi je što nemam kao Desingerica čarapu da te lupam po glavi. Mokra čarapa(Desingerica) je radila po Budvi  - govorio je Janjuš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja i Janjuš svađa Elita

- Ljubomoran si na mog prijatelja. Moram samo da kažem da je Janjuš jako ljubomoran na Desingericu. Kad se priča o nekom i meni, on crveni. Gledaju te svi kao cirkusku mečku - branila se Maja. 

Poznato je da su letos u medijima fotografije sa bazena Maje i Desingerica napravile opšti haos i da se mnogo govorilo o njihovom odnosu, za koju su oni tvrdili da je drugarski, iako su se pojavile spekulacije da zbog Marinkovićeve repera želi da ostavi žena sa kojom je 11 godina u ljubavi. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram.com

Maja Marinković i Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading