MAJA POGURALA ANELI I JANJUŠA DA UĐU U VEZU: Dogovor je pao, on joj obećao ZAJEDNIČKI ŽIVOT posle rijalitija!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš na sve moguće načine pokušava da uveri Ahmićevu da su njegova osećanja iskrena!

MAJA POGURALA ANELI I JANJUŠA DA UĐU U VEZU: Dogovor je pao, on joj obećao ZAJEDNIČKI ŽIVOT posle rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković sinoć se uselila na imanje u Šimanovcima i zvanično postala jedna od takmičara "Elite". Njen dolazak jako je poremetio Aneli Ahmić, kojoj nije bilo svejedno da vidi Maju kako stoji pored Marka Janjuševića Janjuša i sa njim provodi vreme. Iako se Anli trudila da deluje kao da je opuštena, nekoliko puta je završila u suzama, a onda ju je Janjuš pozvao da se osame u pabu "Prijatelji", kako bi je uverio da su njegova osećanja usmerena samo prema njoj i da ga bivša devojka ne zanima u emotivnim smislu. 


- Gara, ja tebe ovde ne bih zamenio za 40 učesnica, da li to znaš? Veruj mi, molim te, poveruj. Samo me ne smaraj, sve drugo će da bude kako treba i opusti se u ovoj igri. Ovo je samo jedna igra. Ovo je samo jedna igra, a sa moje strane ti nsi uopšte naj*bala jer ono što sam ja tebi rekao stoji - pričao je Janjuš. 

- Sve ćemo to da vidimo, dela su dela - poručila je Aneli. 

- Dela ovde ne mogu da ti pokažem, pričali smo već o tome. Prava dela ovde ne mogu da pokaže, je l' tako? Ja vidim da ti hoćeš da se razdvojiš, odluči do sutra, nema problema - dodao je bivši košarkaš. 

- Mi smo dobri, tako će i da ostane, a meni ako nešto bude smetalo ja ću da se povučem - dodala je Aneli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading