ŽESTOK OKRŠAJ MAJE I JANJUŠA: Trese se Bela kuća, obezbeđenje napravilo ŽIVI ZID!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalan sukob bivših partnera obeležio je prethodnu noć u Šimanovcima!

ŽESTOK OKRŠAJ MAJE I JANJUŠA: Trese se Bela kuća, obezbeđenje napravilo ŽIVI ZID!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" došlo do žestoke svađe između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih konflikt počeo je kad je Maja progovorila o porukama koje je letos dobijala od bivšeg košarkaša, a onda je on otkrio da je tokom njihovog zajedničkog gostovanja u emisiji "Narod pita" Maja njega molila da imali vrelu akciju za vreme reklama u toaletu zgrade televizije Pink

Maja i Janjuš su jedno drugog najstrašnije vređali na svim mogućim osnovama, a Janjušević je sve vreme pojhavljao da ga je sramota što je ikada bio sa njom i udeljivao joj gnusne psovke. 

U jednom trenutku obezbeđenje je ušlo u Belu kuću, kako bi se smirila tenzija koja se stvorila između Maje i Janjuša jer su provokacije postale sve ozbiljnije, kao i spovke koje su jedno drugom upućivali. 

Pošto je tema vrlo brzo završena tu je stavljena i tačka na njihov sukob, za sad, a ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim danima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading