ŽELI DA MU BUDE KAO MAJA! Aneli se ponizila kao nikad, pa napravila Janjušu LJUBOMORNU DRAMU!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je očitala Janjušu bukvicu, pa mu stavila do znanja da želi poseban tretman.

ŽELI DA MU BUDE KAO MAJA! Aneli se ponizila kao nikad, pa napravila Janjušu LJUBOMORNU DRAMU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš osamili su se u Pabu, pa porazgovarali o svom odnosu, koji je poprilično poljuljan, nakon ulaska Maje Marinković, koja se ponovo približila Janjušu:

- Svi po kući pričaju da mi uvek dođeš Gara, Gara i ja letim. Moram da držim do sebe, neću da budem neka dvorska luda. Imam svoj stav i nisam tvoja dvorska luda - rekla je Aneli.

- Nikada ti to ne bih uradio. Pogrešićeš - rekao je Janjuš.

- Neću pogrešiti. Sve u životu prođe, nećemo se mi svađati, možemo biti prijatelji. Kako si sa Majom sada u korektnim odnosima, tako i sa mnom možeš biti jednoga dana. Što bih se pokajala? Kontaš? - rekla je Aneli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

15.11.2023 17:20

Mora da drži do sebe...,reče Aneli. Baš se pokazala do sadaa, drži žena do sebe, nemam reči koliko joj je jak karakter. Samopoštovanje, profinjenost ( dama od 34 godine i majka ), vokabular, odgoj ili vaspitynje, obrazovanje, nadahnuće da voljenom skuha nešto ukusno ili zdravo..., mnoštvo talenata nam je pokazala. Nekako, najbolje joj ide valjanje po krevetu, vrpoljenje ispod pokrivača sa majicom zadignutom do vrata a sise gole...Biti će toga još, talenat se nazire a namera je vidna odavno. Dete, majka, bližnji, sve je to u nekom "drugom svetu" i ne uznemirava je naročito šta o svemu oni misle. Kao da ih je već na sve ovo ili ovako već navikla. Asmin, brak, prevara? Brzo zablravlmeno i prebolela je sve to Aneli, Janjuševi dodiri čine čuda pa Aneli Asmira spomene samo kad joj zatreba da opravda svoje ponašanje.