Magla bend pušta Parazita!

Autor:

Zabava

23.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magla bend je spremio prvi deo albuma Parazit! Snimili su spotove za sve 4 pesme zanimljivih naslova: Parazit, Soba za izdavanje, Suze slane i Godinu dana. Spotovi su snimljeni u prostoru pozorišta Kpgt. Vladan Savić, pevač Magla benda, u jednom spotu leti, odnosno visi sa velike visine što mu nije bilo ni malo prijatno.

Magla bend pušta Parazita!

Foto: LCF MEDIA

- Prostor Kpgt-a je toliko velik da nam je dao priliku da sa produkcijom Lcf nađemo potpuno različite kutke za snimanje spotova i napravimo skroz različite priče - rekao je Vlada.

Republika

Foto: LCF MEDIA

 

Naslovna pesma Parazit ima vrlo zanimljive stihove:

Sve moje buduće bivše

tvojim imenom pišem

Sve moje rupe u glavi

kao slike urami

pa se ponekad javi

Javi se, parazitu moj

isti mi je broj.

Između dva dela albuma ga čeka venčanje, i to prvo.

- Ovo će mi biti prvi brak, ne drugi, kako neki vole da kažu. Nikad nisam bio u braku do sad - naglasio je Vlada.

Pesma Parazit je o devojkama koje žive na račun svojih momaka, ali on kaže da se uspešno branio od takvih ceo život. Mnoge su tražile njegovu pažnju i bile vrlo uporne, a njegova buduća supruga se izdvojila baš po tome što je iskrena i jednostavna i nikako se ne uklapa u devojke iz pesme.

O tome šta se sluša u Srbiji ovih dana, kaže:

- Pratim koje su pesme u trendingu, dopada mi se album Teodore Džehverović. Ali slušajući sve, vidim da ima mesta za zvuk Magla benda i da smo i dalje jedinstveni na ovom prostoru.

Drugi deo albuma se još radi. Neke pesme su gotove, neke se još dovršavaju. Ne žure, žele da sve bude kako treba, a nastavak očekujemo za nekoliko meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading