DINČINA SUPRUGA POSLE DVA MESECA IZAŠLA IZ BOLNICE! Okitila muzičare, pa priznala: Bilo je komplikacija, jedva čekam da vidim decu! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

23.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva supruga je zbog komplikacija provela poslednja dva meseca u bolnici!

Popularni pevač Milan Dinčić Dinča 17. maja postao je otac po treći put, a danas je, 23. maja, došao u Narodni front da izvede suprugu Jelenu i naslednika Stefana iz porodilišta.

Dinča je nosio belu košulju i pantalone, a pored nosiljke i velike torbe, nosi je i nekoliko kesa sa poklonima za izabranicu i naslednika.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dinča stigao u porodilište

- Hvala. Dobro sam. Idem gore. Nisam spavao sinoć, tu i tamo. Jelena je dobro, podmladila se, kao i sa svakim porođajem. Čeka me gore - rekao je Dinča i ušao u bolnicu.

Jelena se spremila za izlazak iz porodilišta i oduševila sve prisutne. Naime, lepa pevačeva supruga je krenula da kiti muzičare, dok je njen suprug nosio nosiljku i poklone koje je pripremio.

Ipak, Jelena je otkrila i da je imala komplikacije, te da je ležala dva meseca u bolnici.

- Ljudi, ja sam ovde provela dva meseca, bilo je nekih komplikacija. Ranije su krenule kontrakcije, na kraju ispalo sve u redu. Jedva čekam da odem kući. Jedva čekam da vidim decu, strašno su mi nedostajali, zabranjene su posete - ispričala je Jelena, a Dinča se nadovezao:

- Prošao sam jedan veliki test uz pomoć mojih i njenih roditelja sam uspeo da radim sve što je ona do sada - istakao je Dinča.

Podsećanja radi, on se oglasio i odmah nakon porođaja.

- Jeste Bogu hvala, sve je u redu, sve je prošlo kako treba, Jelena i beba su dobro. Odlučili smo da mu damo ime Stefan. Slavlje će biti najverovatnije za neki dan, neće biti odmah, ne mogu ja da se uskladim. Težak je 2.850 grama, a dugačak 50 centimetara - rekao je ponosni tata za "Telegraf" odmah nakon Jeleninog porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading