ALEKSANDRU NIKOLIĆ DOČEKAO BOLAN ŠAMAR REALNOSTI NAKON POMIRENJA SA CAREM: Trudna zadrugarka očajna, ne može da podnese "hejt!"

Autor:

Zadruga

29.10.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car objavili su prvu zajedničku fotografiju nakon pomirenja, pa izazvali burne reakcije.

ALEKSANDRU NIKOLIĆ DOČEKAO BOLAN ŠAMAR REALNOSTI NAKON POMIRENJA SA CAREM: Trudna zadrugarka očajna, ne može da podnese "hejt!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Bivši rijaliti učesnici "Zadruge", Aleksandra Nikolić i Filip Car, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako trudna starleta prošle noći stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj stomak u blagoslovenom stanju.

Oni su objavili prvu zajedničku fotografiju nakon pomirenja, što je mnoge njihove fanove iznenadilo, a čini se da mnogi nisu podržali ovu Aleksandrinu odluku, pa je pobednica Zadruge 6 odlučila da takve ljude "sankcioniše".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

 

 

Naime, kada je podelila sliku sa Carem, Aleksandra je onemogućila komentare ispod fotografije, kako ne bi doživljavala dodatan stres, jer je u drugom stanju. S druge strane, Filipu nisu smetali negativni komentari, pa je on ipak dozvolio ovu opciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading