TELEFON PUNIH VRELIH SNIMAKA FILIPA CARA: Novi udarac za trudnu Aleksandru Nikolić, Maja izvukla KECA IZ RUKAVA!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se javno "pohvalila" snimcima Filipa Cara, o kojima Aleksandra nema pojma.

TELEFON PUNIH VRELIH SNIMAKA FILIPA CARA: Novi udarac za trudnu Aleksandru Nikolić, Maja izvukla KECA IZ RUKAVA!

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković definitivno je uspela da uzdrma vezu trudne Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, kada je iznela i obelodanila sve prepiske sa bivšim momkom, koji ju je zvao u Crikvenicu, iako je tada bio u vezi sa Nikolićevom.

Maja je nedavno gostovala u emisiji "Pitam za druga", na RED-u, gde je prokomentarisala iznenadno pomirenje Filipa i Aleksandre, a onda je otkrila da i dalje Cara drži u šaci:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Maja Marinković

 

 - Posle svih tih bljuvotina, javnih poruka, poziva, reči da me voli, ona dozvoli sebi da pređe preko svega toga. I treba da je gazi još jače. Za žene koje ne poštuju sebe, ne postoji empatija. Šta će trudnoj ženi takav čovek? Vidiš, koliko je udarilo na sujetu. Eto koliko je to famozna ljubav. Ovaj put mi je ona gora od njega. On je ološ, pa je ološ, ali šta je ona? Živela ljubav Aleksandre i Filipa. Aleksandrina pesma je: "Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen". Šta će ona nego da mu prašta?. Pisao mi je kad sam bila u Parizu, da sam ološ, da sam zlo... Šta je ona, otirač devojka - istakla je Marinkovićeva, pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Naravno da imam još mnogo toga, snimaka, koji su i gori od poruka, ali ne osećam potrebu sada to da obelodanim. Ja sam dokazala da nisam ja luda Maja, koja nekoga proganja, nego stvari stoje drugačije. Mislim da su te prepiske koje sam obelodanila njima uzdrmale vezu, a ima još toga - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

22.10.2023 20:13

Umrece za Filipom-hahahahaha