OBEZBEĐENJE REAGOVALO ZBOG EKSPLICITNOG SNIMKA: Miljana krenula da poliva, nakon svađe završila totalno MOKRA

Autor: P. R.

Zadruga

25.10.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dreka u cik zore!

OBEZBEĐENJE REAGOVALO ZBOG EKSPLICITNOG SNIMKA: Miljana krenula da poliva, nakon svađe završila totalno MOKRA

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić sinoć se vratila na imanje u Šimanovcima, te se odmah našla na "tapetu" cimera iz "Elite" sa kojima nije u dobrim odnosima. Naime, dosta ukućana je uspleo da se u toku v ečeri posvađa sa kontroverznom Nišlijkom, a jedna od njih bila je i Slađa Lazić Bošković.

Kako se može videti na snimku, Kulćeva je izašla i sela na stepenice ispred ulaza u Belu kuću, ali je Slađa izašla za njom i nastavila da je vređa pominjući intimni video snimak na kom je Miljana, kako učesnici govore, sa četiri muškarca, te ju je rijaliti zvezda odmah polila.

- Dva k**ca si promenila za tri sata! Je*ala te četvorica, je li, dva gore, dva dole! Malo Bebica, malo Zola, ali nema više ni Bebice, ni Zole, k**vo, nema! Nema više za tebe ništa, popu*iš mi k**ac - vikala je Lazić Bošković.

- Ajde marš, dr*ljo! Znaš li šta se radi sa dr*ljama? Ovo - drala se Kulićeva, te polila cimerku, a obezbeđenje ih je odmah razdvojilo kako ne bi došlo do većeg haosa.

- Ostala sam imuna na tvoj prostakluk, samo sam pokazala šta se radi sa dr*ljama... Je*aću vam mater svima, dosta se urinirali po meni! Sada će videti kako ja uriniram po vama, mediokritetima i ološima - dodala je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Slađa Lazić Bošković svađa Zadruga 7 Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
vesna

25.10.2023 08:52

Muljana se vratila posle nedelju dana ,puna informacija iz spoljnog sveta …..dosadna, otrcana i vec vidjeno godinama …. produkcija je i dalje stiti,ne znam samo cime je zasluzila ?!!!!

Milivoje

25.10.2023 19:19

@vesna Sta mislite,da li je jedna osoba,od Z1 izlazila pa se vracala sem nje i njene majke?Niko.I dalje poliva ucesnike(niko je ne kaznjava)!,kada nju neko polije,odmah pismo od produkcije da se kaznjava..Udarila je bebicu pre izlaska,nije kaznjena.Teodora je zakacila rukom,uzeli su joj mesecni honorar.Ona je u zadruzi jer Kulici nemaju druga primanja a ona je psihoticni pacijent koji je za momentalnu hospitalizaciju.Svi zadrugari koji joj se zamere na bilo koji nacin su u opasnosti,ali oni to ocigledno ne shvataju.A produkcija to dozvoljava.Ne znam samo kako pravosusje to dozvoljava ali naslucujem.