"ŠMRKALI SU JOJ KOKS SA STOMAKA" Matora iznela ŠOK OPTUŽBE o Irini 2hot, postoje i DOKAZI!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti novi rat između učesnica "Elite" Jovane Tomić Matore i Irine Kolin

"ŠMRKALI SU JOJ KOKS SA STOMAKA" Matora iznela ŠOK OPTUŽBE o Irini 2hot, postoje i DOKAZI!

Foto: Pink, ATA Images

Rijaliti-veteranka Jovana Tomić Matora žestoko se sukobila s Irinom Kolin, poznatijom kao Irina Tuhot (2hot), kada ju je ova prozvala za njene navodne afere napolju. To se pokazalo kao pevačicina kobna greška jer se ispostavilo da Matora mnogo bolje raspolaže informacijama o njenom privatnom životu, pa je oplela po njoj za njeno navodno opijanje, orgijanje i prostituciju.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

 

Tomićka je za crnim stolom napala Irinu, a tom prilikom nije birala reči, pa su svi ostali u šoku nakon Jovaninih optužbi.


- Je*ao te je ko je stigao, gazde klubova, kurvo raspala. Moj najbolji drugar Cile, on je 20 godina u klabingu, ja radim s tim čovekom, nemoj molim te da me praviš debilom i pričaš ovde bajke ovima što te ne poznaju. Da me nisi čačkala, ne bih ti rekla sve ovo, ali pošto si mene uzela u usta, sad ćuti i slušaj šta govorim. Nisi mogla da hodaš kad se uroljaš. Kako zoveš to kad dođeš u klub i piješ za džabe, a posle ideš u odaje iza, šta je to. Mani me sada s tim suzama, boli me ona stvar za tužbe, ravaku si (kurva, prim. aut.) za mene i drolja. Možeš da me tužiš koliko hoćeš, to si, što si - urlala je Matora na Irinu, koja je nju prva potkačila.
Kako su Matora i Irina imale zajedničke prijatelje, tragom informacija koje je Tomićeva iznela protiv Kolinove, za naš list oglasio se jedan od njih, te potvrdio Jovanine navode i izneo još šokantnih detalja:


- Za Irinu imam da kažem da je to jedna droljetina raspala, koja je pijana bauljala po klubovima, prodavala se za piće, dva. Bio sam prisutan nekoliko puta kada su je gazde razvlačile posle nastupa, nije je je*ao samo ko nije stigao. Matora je sve u pravu što je iznela o njoj, ja sam gledao kada su joj koks šmrkali sa stomaka, ona nije znala ni gde se nalazi. Postala je poznata po vrelim orgijama, a ne po pesmama, šta mislite odakle joj takav nadimak - zaključuje Jovanin, ali i Irinin, poznanik.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading