ANITA I MATORA SE RAZVODE DO NOVE GODINE: Krah prvog gej rijaliti braka u Srbiji!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka predvidela krah braka Anite i Matore, zaključila da Stanojlovićeva Tomićevu samo iskorišćava!

ANITA I MATORA SE RAZVODE DO NOVE GODINE: Krah prvog gej rijaliti braka u Srbiji!

Foto: Printscreen/pink

Bivša zadrugarka Sanja Grujić osvrnula se na neke učesnike "Elite", te priznala da u mladom Urošu Staniću vidi sebe iz ranijih rijalitija zbog drčnog ponašanja koje se često kosi s nepredviđenim i ishitrenim situacijama, te smatra da je on neko od koga se sve može očekivati.

Republika

Foto: Republika TV

Sanja Grujić

- Čim se pojavio Uroš Stanić rekla sam: "Evo ga, isti ja." Takva sam bila u "Zadruzi 5", on ima iste prijatelje i neprijatelje kao što sam ja imala, drzak je i direktan, govori baš onako kako jeste. Sviđa mi se što nema granicu u nekim stvarima i uživa u tome što radi, pa kome prija. Mislim da se od njega može svašta očekivati i da nismo još sve videli. On je našao dve-tri srodne duše, samo još da i one priznaju da je i on njihova. Mislim na Lepog Miću i Marka Janjuševića Janjuša. Ko se bije, taj se voli, uvek bilo. Uroš ima definitivno najinteresantnije klipove i mislim da javnost pozitivno deluje na njega, on je zaista jedan pozitivac - rekla je Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Najmanje joj se dopadaju Jovana Tomić Matora i njena partnerka Anita Stanojlović

- Matora mi se ne dopada zato što je nemoguće da ne vidi da je Anita koristi. Jovana nije ušla deset meseci u vezu s Anitom u prošloj sezoni, dok je Anita išla od Lazara Čolića Zole do nje i nazad, da bi se po izlasku odmah venčale. Anita je iskorišćava finansijski i medijski, ona ne bi ušla u "Elitu" da nije bilo Matore. Ne bi me iznenadilo da je Anita prevari, ali svakako im predviđam krah braka do Nove godine, kad izađu napolje to je gotova stvar, nema od njih ništa - zaključila je Grujićka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora

Mensur je podseća na Marka

Sanja Grujić istakla je da joj je ovogodišnji favorit Mensur Ajdarpašić. Podseća je na njenog dečka, bivšeg rijaliti-učesnika Marka Stefanovića. Naime, Sanja je priznala da je Mensur sazreo kroz rijaliti i da bi ovo moglo da bude njegovo najbolje učešće ukoliko ga u tome ne spreči neka od učesnica.

- Mensur mi je favorit, ne samo zbog toga što me po nekim reakcijama podseća na mog Marka. Mnogo smo pričali kad smo bili zajedno u rijalitiju, on je požrtvovan i namučen, nije imao podršku porodice, vredan je, pričao mi je čime se sve bavio. Ove godine ima zrelost i sposobnost, te mislim da neće dozvoliti da neke devojke manipulišu s njim kao pre. Ima priliku da se predstavi u najboljem svetlu i nadam se da će to iskoristiti - rekla je Sanja.

Republika

Foto: ATA Images

Mensur Ajdarpašić

Da je Bebica u Holivudu, dobio bi Oskara

Bivša rijaliti-učesnica Sanja Grujić tokom "Zadruge 6" često je imala razmirice s Nenadom Macanovićem. Ona smatra da se Bebica, kojeg gledamo u "Eliti", dugo spremao za ovu ulogu, te da je ovo njegovo pravo lice.

- Mislim da se čovek kao Bebica jednom rađa i jednom pojavljuje u rijalitiju. Dve godine je mudro ćutao i upijao znanje od Miljane i Marije Kulić, te je sad izvukao keca iz rukava. Niko mu nije ravan, za ovo bi mu u Holivudu dali Oskara. Namazan je, odlično zapaža neke stvari. Svi koji su ga prethodnih godina nazivali glupim papučarem sad vide da nisu bili u pravu i da ih je preveslao svojim stavom mučenika - rekla je Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

24.10.2023 13:10

Matora glumi lezbejku. Ja sam lično čuo kada je telefonom razgovarala sa majkom kada joj je rekla da je to samo gluma. Nagovorila Anitu da glumi lezbejku obećavajući joj slavu i pare. Brukaju Srbiju, LGBT, svoje porodice i sebe.