PRONAĐENA ANA KOJA JE NESTALA USRED NOĆI! Hitno se oglasio njen otac: Mislim da je njen muž znao da će da ode!

Autor:

Vesti

24.10.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Petrović koja je nestala u noći između četvrka i petka pronađena živa i zdrava.

PRONAĐENA ANA KOJA JE NESTALA USRED NOĆI! Hitno se oglasio njen otac: Mislim da je njen muž znao da će da ode!

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandra Varadinac

Ana Petrović (20) devojka koja je nestala u noći između četvrtka i petka javila se svojoj porodici i rekla da je dobro i da je zdrava, potvrđeno je iz njene porodice za "Blic".

Anin otac Dejan Petrović se oglasio za pomenute medije i otkrio da mu je ćerka dobro. 

- Mislim da je njen suprug znao da će ona da ode i ne znam zašto se napravio cirkus bez razloga - rekao  je kratko njen otac.

Republika

Foto: Instagram/Marko Stevanovski

Ana Petrović sa suprugom

Podsetimo, potraga za Anom je trajala od noći između četvrtka i petka kada je izašla iz kuće u kojoj je živela sa suprugom u Kaluđerici.

- Ana je nestala u noći između četvrtka i petka u 2 ujutru. Bila je kod kuće sa vanbračnim suprugom i bebom. Negde u to doba, beba je počela da plače, a pošto žive u velikoj kući, on nije znao u kojoj je prostoriji tačno, pa joj je poslao poruku da ugreje mleko za bebu jer se probudila. Međutim, kada je video da se ona ne javlja, zvao je, ali telefon je bio isključen. Tad je ustao da je potraži po kući, dvorištu, ali Ane nije bilo nigde. U 6 ujutru je stigla poruka da je Ana ponovo dostupna, kada je pokušao da je pozove, telefon je opet bio ugašen. Svi pokušavamo da je dobijemo, telefon je od tada nedostupan non stop. Policija nam ništa ne javlja još uvek, prijava je naravno odmah podneta. Tražimo je, ali još nemamo nikakvih vesti - rekla je za Republiku Anina sestra od tetke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading