NEVEROVATNA SLIČNOST ANE VOLŠ I NESTALE DEVOJKE IZ BEOGRADA: Nije im samo ime zajedničko - NEKE STVARI SU IDENTIČNE!

Autor:

Hronika

23.10.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identične - Ana Volš i Ana Petrović.

NEVEROVATNA SLIČNOST ANE VOLŠ I NESTALE DEVOJKE IZ BEOGRADA: Nije im samo ime zajedničko - NEKE STVARI SU IDENTIČNE!

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandra Varadinac

Ana Petrović (20) iz Kaluđerice nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći kada joj se gubi svaki trag. Naime, ona već četiri godine živi u Kaluđerici, nestanak je prijavljen policiji, ali slučaj otežava činjenica da niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, jedino što je poznato jeste da je imala roze ranac.

- Ana je nestala u noći između četvrtka i petka u 2 ujutru. Bila je kod kuće sa vanbračnim suprugom i bebom. Negde u to doba, beba je počela da plače, a pošto žive u velikoj kući, on nije znao u kojoj je prostoriji tačno, pa joj je poslao poruku da ugreje mleko za bebu jer se probudila. Međutim, kada je video da se ona ne javlja, zvao je, ali telefon je bio isključen. Tad je ustao da je potraži po kući, dvorištu, ali Ane nije bilo nigde. U 6 ujutru je stigla poruka da je Ana ponovo dostupna, kada je pokušao da je pozove, telefon je opet bio ugašen. Svi pokušavamo da je dobijemo, telefon je od tada nedostupan non stop. Policija nam ništa ne javlja još uvek, prijava je naravno odmah podneta. Tražimo je, ali još nemamo nikakvih vesti - rekla je za Republiku Anina sestra od tetke.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandra Varadinac

Ana Petrović

Kako se Anina fotografija pojavila na društvenim mrežama, počeli su da kruže komentari da neverovatno liči na Anu Volš - Srpkinju koja je za Novu godinu nestala u Americi, a njen suprug Brajan Volš je u zatvoru zbog osnovane sumnje da je ubio Anu, čije telo ni posle deset meseci nije pronađeno.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Pored činjenice da se obe zovu isto, i Volš i Petrović imaju istu boju kose, istu frizuru, podignuto čelo, identičnu boju krupnih očiju, isti nos, kao i pune usne i osmeh zbog koje je sličnost još veća.

Ostaje nada da im sudbina neće biti ista i da će Ana Petrović biti pronađena živa i zdrava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Samopromocija?

23.10.2023 21:54

Da ne bude samopromocija ili hir obzirom da su njena porodica i familija obrisali sve objave o njenom nestanku sa svojih drustvenih naloga a nisu se dalje izjasnili zasto su to obrisali.