NOVA TUŽBA STIŽE U ŠIMANOVCE: Majka takmičarke "Elite" spremna da presavije tabak!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa u Beloj kući između Irine 2 hot na jednoj strani, te Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića na drugo, oglasila se pevačicina majka Slađana Arsić.

NOVA TUŽBA STIŽE U ŠIMANOVCE: Majka takmičarke "Elite" spremna da presavije tabak!

Foto: Tv Pink, shutterstock

Irina Kolin, poznatija kao Irina 2Hot bila je san mnogih muškaraca 90-ih godina. Iako se kratko zadržala na estradi, jer se povukla zbog udaje, Irina je prije godinu dana odlučila da se vrati muzici i nastavi tamo gdje je stala.

Foto: eStock

Irina 2hot

 

Snimila je novu pjesmu, a potom odlučila da uđe u rijaliti program “Elita”, ne očekujući da će se tamo susresti s brojnim lažima koje su na njen račun iznijeli prvo Marko Đedović, a potom njena poznanica, sa kojom je napolju bila u korektnim odnosima, Jovana Tomić Matora.

Foto: Pink, ATA Images

 

 

Naime Irinina majka, Slađana Arsić odlučila je da presavije tabak, te da tuži pomenute cimere njene ćerke zbog izrečenih laži.

-Oni nemaju dokaze za ono za šta optužuju Irinu, tako da nema potrebe pričati i raspravljati o lažima. Svi koji iznose laži, biće pozvani na sud da donesu dokaze i tuženi za to - rekla je irina majka, pa se osvrnula na gole fotografije svoje ćerke 

- Moja ćerka je bila na naslovnoj strani, svi su je videli. Ona je uradila te fotografije kada je imala 20 godina. Kad će, ako ne tad?! Mlada, lijepa, uspješna… Slikala se u kupaćem kostimu i vešu. Nije bila gola, niti se ikada slikala gola. Odgovorno to tvrdim, jer ona nije tako vaspitana. Kako se slikala za taj časopis, tako je bilo ko mogao da je slika na plaži ili na bazenu i objavi fotografije. Uostalom, ona ima fotografija u kupaćem objavljenih i na njenim društvenim mrežama. Ne znam šta je u toj priči sporno. A Đedović? Đedović ne zna ništa o Irini. Zato samo lupeta, da bi pravio buku, jer to mu je zadatak. Ne postoje takve fotografije. Irina nije tako vaspitana, tako da nemam na šta da reagujem. Postoje njene razgolićene fotografije u kupaćem kostimu, što sam spomenula. To su lijepe fotografije, a ljepota je za slikanje. To je umjetnost - odgovorila je pevačicina majka, pa otkrila pozadinu odnosa Jovane Tomić Matore, koja je optužila Irinu da je bila sa vlasnicima klubova i tako sebi obezbedila nastupe u istim

Matora ima ozbiljan problem. Nekako se uvijek zato nameće poznatim osobama, kako bi i ona sama postala još poznatija, da i ona bude kao neka zvijezda. Međutim, ona je, bez obzira na sav trud, ipak samo rijaliti igrač i ništa više od toga. Matora ne poznaje Irinu dovoljno da bi pričala o njoj i rekla bilo šta, a tek ne priče koje iznosi i izmišla, da ne kažem laže! Ne vidim šta je čudno što Irina poznaje vlasnike klubova? Ona pjeva u tim klubovima i normalno je da ih poznaje i ništa više od toga. Odgovorno tvrdim da nema ni djelić istine u pričama koje Matora plasira o Irini i tim vlasnicima klubova- zaključila je Slađana za bosanski Express.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading