"ANA ĆURČIĆ TREBA DA SE PLAŠI BOGA" Otkrivena ISTINA o Kačavendi i NAMEŠTENOJ IGRI, a evo da li je Anita ZAISTA PREVARILA Matoru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova emisija ,,Porodice Elitnih" otkriva istinu o prevari Anite Stanojlović, a šok poruka je stigla za Anu Ćurčić!

U novom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu zadrugarku Anu Spasojević, koja je nakon velike pauze progovorila o razvodu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore

Međutim, to nije sve, Ana je otkrila i šta misli o navodnim porukama koje dokazuju da je Anita varala Matoru pre ulaska u ,,Elitu". 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Ana Spasojević

 

- Ja negde nisam podnosila, zbog Bilala, zbog Matore, ali kada smo izašle napolje, stvarno sam je zgotivila, poverovala sam njena osećanja, videla sam ih zajedno u stanu i kako Anita priča. Ova ako joj ne posveti dva minuta pažnje, ona pravi haos. Mogla je i da mi kaže da glumi, ali nije, mislim da je iskrena. To što je Mina iznela za poruke, da Anita nju vara, meni to nekako nije, nemoguće - rekla je Ana u emisiji ,,Porodice Elitnih", pa dodala:

- To bi se i te kako znalo, jedva bi neko čekao da objavi kada su ušle, zna da je praćena i da se čeka njena greška. Anita je previše ljubomorna, napadna je, naporna, deluje mi malo usiljeno, ali to je Anita, to oko Vanje, to što ne može da priča sa ovim, onim, i ja sam ljubomorna, ali ne u toj količini. Možda uđe neki njen bivši, iz života, to se dešava svima, očekivala sam da je Matora ljubormonija, sad videćemo, ali mislim da će se smiriti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Ana se u emisiji ,,Porodice Elitnih" osvrnula i na Milenu Kačavendu i Anu Ćurčić.

- Meni je Milena bog, njene izjave... Ona je inteligentna žena, mislim negde, Ana Ćurčić sve laže, ozbiljan je folirant i lažov. I sada kada je počelo sve da izlazi na videlo, lažov je broj jedan, samo je htela da iskoristi to. Mislim da je sve isplanirano i da je apsolutni lažov - govori Ana u emisiji ,,Porodice Elitnih", pa nastavlja:

Ko bi trebalo da te se plaši?

Foto: M.M./ATAImages, e-stock/ Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda, Marko Đedović, Ana Ćurčić

 

- Milena, ja i Đedović u duetu. Ana Ćurčić bi trebalo da se plaši prvo boga, posle svega što je izašlo i šta je uradila. Žena od 120 godina da fejkira vezu sa čovekom, to rade klinke, koje hoće da uđu u rijaliti, ona žena ima 48 godina, čime se baviš? Odvratna mi je ta tema i Ana Ćurčić, blam me je da pričam o tome! - odbrusila je Ana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
22

07.10.2023 22:58

Većeg foliranta, lažova, spletkara, blam devojke, dežurne posvuduše ...nije bilo od ove devojke. Gurala se svima i svuda i sve drugarice je odbacile. I uvek kao da je musava. Truleks, rekla bi Maja. Večito nešto "prala" a iza nje uvek ostajao prljav trag, u svim sezonama. Zadruge kad je boravila.

Cilka

08.10.2023 01:03

Rece Ana S. i osta ziva Pa ko nju slusa mada mi je simpatična al brate Laze mulja i spletkari Tako da macku o rep sta ona prica