PRVA ISPOVEST PRIJATELJA MILENE KAČAVENDE: Otkriveni svi detalji o PRETNJAMA Ace Bulića i Ane Ćurčić, a zbog OVOGA se zaista RAZVELA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika TV vam donosi prvu ispovest prijatelja Milene Kačavende o njenom razvodu, prijateljstvu sa Anom Ćurčić i pretnjama Ace Bulića!

 

 

U novoj sezoni emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je prijatelja Milene Kačavende, Igora Stojakovića. Inače, Igor prvi put u javnosti priča pred kamerama o burnom životu Kačavende, ali i njenom odnosu sa Anom Ćurčić

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda

 

U emisiji ,,Porodice Elitnih" Igor je otkrio i sve detalje o razvodu Milene sa bivšim suprugom Srđanom, te je tom prilikom ispričao koliko je ona bila slomljena tada. Međutim, to nije sve, Igor je šokirao sve otkrivanjem da postoji mogućnost da se Kačavenda pomiri sa bivšim suprugom. 

Foto: Republika TV

Igor Stojaković i Ognjen Bogdanović

 

- Mi smo se upoznali na jednom porodičnom ručku, pre dvadeset godina, naša deca su se družili od malih nogu. Ona i njen suprug su imali super brak, e sad, kroz taj razvod, nisam učestvovao, jer sam dobar i sa njenim suprugom, rekao sam im da znam da su rođeni jedno za drugo. Nije bilo prevare, oni su porodični ljudi. Mislim da će se njih dvoje pomiriti, oni su vezani, kako se kaže, za ceo život, bez obzira što nisu dve godine u odnosu, ali mislim da je Srđan tu za nju - priča Kačavendin prijatelj u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Srđan govori da nema lepo mišljenje o Ani Ćurčić, kao i da ga je razočarao Aca Bulić, zbog pretnji koje su upućene njegovog prijateljici. 

- Milena je verovala u prijateljstvo sa Anom, pomagala joj je bez ikakvih zadnjih namera, ona je razočarana skroz bila. Nije verovala da je ova napada i da joj govori. Ja sam Anu upoznao, imamo zajedničku prijateljicu, znam da je najbolja Milenina drugarica bila, znam njenog bivšeg supruga, to je sjajan čovek, sa kojim ona ima decu - priča Igor u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- To je dno dna što je uradila, ja ne znam kako je Milena trpela. Milena se posvetila toj njenoj borbi tamo. Svi smo bili u šoku, mi smo očekivali da kada izađe iz Zadruge, da će je izljubiti. Milena je imućna žena i ima svoj biznis. 

Na početku teksta pogledajte celu emisiju ,,Porodice Elitnih" i otkrijte sve šta je Igor otkrio. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading