"IDE SA GAZDAMA SPLAVOVA, NEK ME TUŽI" Matora udarila žestoko po Irini 2Hot - otkrila kako se elitna UNIŠTILA OD ALKOHOLA!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora raskrinkala svoju cimerku, nije je štedela!

"IDE SA GAZDAMA SPLAVOVA, NEK ME TUŽI" Matora udarila žestoko po Irini 2Hot - otkrila kako se elitna UNIŠTILA OD ALKOHOLA!

Foto: Pink, ATA Images

Jovana Tomić Matora otvorila je dušu voditelju Darku Tanasijeviću sinoć u Šiša baru. Tomićeva je otkrila šta je najviše nervira u Beloj kući, a potom oplela žestoko po Irini 2Hot.

- Ono sa Kačavendom me je dokusurilo. Ona je nama prišla i zaklela se u dete, ali bila bih neiskrena kad bih se poveravala, pila kaficu, intimizirala. I ta svađa sa Irinom, muka mi je kad mi lepe etikete. Sve i da sam ja manijačila tu noć, a nisam, kako tebe to opravdava? Verovao ili ne Anita je razumnija za te stvari nego ja, rekla mi je da će me svako popišati i ne znam šta očekujem - ispričala je Matora.

- Rekla si da je Irina devojka za poziv i da spava sa gazdama klubova - rekao je Darko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora kod Darka Tanasijevića

- Ako neko dođe i kaže ti da dođeš sa drugaricama i piješ za džabe šta je to? Druga stvar, to jeste tako što se tiče gazdi i toga, devojke pijanče i idu tako kao, koja si ti poznata ličnost? Ona se ničega ne seća, pri tom, to je bilo prošle godne, gde joj je tada mamica. Roni suze, tužba - rekla je Matora.

- Hoćeš da kažeš da je Irina išla po splavovima sa gazdama, pa posle se negde završavalo i šta onda? - pitao je Darko

- One tu noć nisu mogle da hodaju koliko su bile pijane. Boli mene ona stvar za tužbe, ravaku je, to su za mene dr*lje. Da me ne čačka reč ne bih rekla - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora kod Darka Tanasijevića

- Kako komentarišeš nastojanje Teodore Delić da ti želiš da je ukanališ i prikačiš joj Takija kao priču? - pitao je Darko.

- Ja sam rekla ono što je čovek meni rekao i što smo Anita i ja videle. Pričao nam je o odlasku u Tumane, da je mlađa od Maje, pa taj tag na storiju. Koji bre dečko, šta si radila sa Bukilićem, ovim, onim. Ja ti kažem da je ona ostavila prostora da ima vadilicu ako joj se nešto ne svidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading