BIVŠA ZADRUGARKA TRPI TEROR ZBOG ANITE I MATORE: Oglasila se u jeku skandala o neverstvu - bila im je na svadbi, ali više neće da ĆUTI!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica ljubavnog para iz rijalititija uputila javno bitnu poruku zbog pakla kroz koji prolazi.

BIVŠA ZADRUGARKA TRPI TEROR ZBOG ANITE I MATORE: Oglasila se u jeku skandala o neverstvu - bila im je na svadbi, ali više neće da ĆUTI!

Foto: Republika.rs

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ermina Pašović morala je da se oglasi putem svog profila na društvenoj mreži Instagram jer zbog Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović dobija non stop poruke, nakon što je u javnosti izašlo da je došlo do prevare pred ulazak u "Elitu"

Republika

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

Naime, Erimine je bila jedna od zvanica na venčanju Anite i Matore zbog čega je osetila potrebu da svima stavi do znanja da neće da sluša pljuvačine na račun ni jedne od njih dve i da će morati da preduzme ozbiljnije korake ako nastave da joj svaki dan šalju poruke povodom svega što se danima piše p društvenim mrežama. 

Poslednji put molim sve grupe Matore i Anite da mi sjašete sa grbače. Naporni ste, dosadni i u ozbiljnim filmovima. Posvetite se svojim partnerima, deci, roditeljima, psima, makar 1% nego da brinete za dve osobe koje se nalaze u "Eliti" srećne i zaljubljene. To što sam imja prijatelj ne znači da sam deo vaše bolesti. Ne mogu vam one nikad biti preče nego meni. Tako ako se ja ne primam na idiote ne morate ni vi, ako već želite onda bez zatrpavanja mog inboksa. Ko mi još jednu poruku napiše sa rekla kazala ili bilo šta negativno za jednu od njih dve ide momentalno na blok - glasila je Erminina poruka na Instagramu upućena pratiocima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović Instagram oglašavanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading