PRIKAZANO PRAVO LICE MILENE KAČAVENDE: Pljuvala cimere za sve pare, pa pokušala da se OPERE - nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita saznale kako ih Milena vređa kad nisu u njenom društvu.

PRIKAZANO PRAVO LICE MILENE KAČAVENDE: Pljuvala cimere za sve pare, pa pokušala da se OPERE - nastao HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u Beloj kući izbila opasna svađa kad je u emisji "Gledanja snimaka" prikazano kako je Milena Kačavenda nazvala Anitu Stanojlović lopovom. Jovana Tomić Matora je imala jako burnu reakciju, jer su njih dve sa Milenom bile dobro, a onda su saznale da ih je Kačavenda prozvala krticama. 

- Uopšte mi ne prija ovo što sam čula i biram reči sada. Ja sam bila svedok kada je Anita rekla da je sačuvala taj jogurt za mene. Ako je to lopovluk...Da neko ko je dobar sa nama kaže da smo krtice? Jedina osoba slična Aniti je bio Dejan Dragojević, ali je bio u pravu jer su znali da podele sa ljudima koje vole. Bila bih lažov kada bih rekla da mi ovo prija, videla sam tu i Teodoru i Bebicu sa kojima smo isto bliski - rekla je Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora

Nakon toga Milena je pokušala da se opere u očima zadrugara da nije imala lošu nameru prema njih dve. 

- Ja sam pričala kao zaj*bamt, ne bih to pričala pred šest ljudi, nego bih se pravila mrtva. Svi se prave ludi koji non stop kradu hranu, a ja šta ću, okrenem na šalu - govorila je Milena Kačavenda.  

- Pa da je rečeno tako u startu, ja veruje,m da se ti tako ne bi šalila. Ja ne bih volela da neko kaže da sam lopov - rekla je učesnica Elite. 

- Matora nije bila tu, bila u bolnici, a ona je skupljala, kupovala palačinke. Kao krtica je skupljala, nisam mislila negativno da je lopov. Ja stvarno nisam mislila na loš način, a vidi kako je ispalo. Prvi put sam nešto uzela, a mogla sam da prećutim. Meni je mnogo žao, da ne pričamo zbog j*benog jogurta. Svi su se smejali - nastavila je Milena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kuma

20.10.2023 15:03

Kuma se noćas opet malo "uneredila" ali ne posustaje još. U Matoroj i Aniti je dobila još 2 učesnika čiju naklonost gubi. Iako, mislim da su je oni trpili i družili se samo zbog Đedovića koji je kao omađijan kumom a ne zbog toga što je njima dvema kuma simpatična. Ali, nije mi to to ostavilo nešto kao utisak, kumu su odavno svrstali među manipulatore i lažove i to je očekivano. Molim produkciju da danas u klipovima pokaže kako kuma trlja , kopa, vrti prstom i vadi " rudu ili zlato " iz uha (u više navrata ) a zatim to drži među prstima i posmatra, analizira a potom opet kopa po uhu. Da li jr to tretman za trajnu lepotu za koju se ona školovala diljem Evrope i zarađuje godinama veliki novac ? Da li je to nehigijena ove žene ? Da li je to nekultura i aljkavost ? Sedi danas kuma sa Đedovićem i kopajući po uhu i vadeći tu nekakvu prljavštinu pruža gadljivu sliku. Fuj!