ANITA ZBOG DRUGE ŽENE HTELA DA ISPALI MATORU ISPRED OLTARA: Isplivali svi dokazi o neverstvu, posle ovoga sledi RAZVOD!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti se pojavljuje sve više infomracija da je Stanojlovićeva varala svoju izabranicu sa drugom devojkom.

ANITA ZBOG DRUGE ŽENE HTELA DA ISPALI MATORU ISPRED OLTARA: Isplivali svi dokazi o neverstvu, posle ovoga sledi RAZVOD!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški odlučila je da javno otkrije sve što je Anita Stanojlović radila iza leđa Jovani Tomić Matoroj, kao i da je nekoliko trenutaka pre nego što je trebala da stane pred oltar sa njom želela da odustane od venčanja. 

Republika

Foto: ATA Images

Anita i Matora razvod

- Možda sam preterala što sam sebi dala za pravo da iznesem bilo šta. Međutim, ja sam neko ko voli Matoru. Da sam to znala pre nego što je Jovana ušla u rijaliti, ja bih to njoj rekla. Nisam verovala da Anita neke stvari može da uradi. Matora će biti celog života nesrećna, jer ima srce da se svakome otvori... Bude pravi muškarac, džek, Anita je sve dobila: svadbu, Zanzibar... I onda Anita na dan svadbe, pred sam oltar, zove nekoga i kaže: "Ja ne mogu da se udam za nju". Piše u porukama da se zaljubila u drugu devojku - ističe šokirano ona i dodaje:

- Anita je u pozivu rekla da vrlo dobro zna iz kog je razloga sa Matorom, a to su sigurno finansije. Pravi ogromne greške. I dalje ne zna da li voli žene i muškarce. Pokušava sebe da ubedi da posle Matore voli žene. Brak će pući vrlo brzo. Kad Matora bude videla poruke od te devojke, poludeće. U pitanju je osoba koja nije poznata javnosti, čak nije ni gradska devojka, nego neko ko mene zna - za Blic je zaključila bivša učesnica rijalitija "Zadruga". 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anita i Matora razvod

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading