VUČIĆ O ROBERTU FICU: On je veliki prijatelj Srbije i na njega ne možete da izvršite pritisak da uradi nešto protiv nas!

Autor:

Vesti

16.05.2024

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da izuzetno ceni premijera Slovačke Roberta Fica.

VUČIĆ O ROBERTU FICU: On je veliki prijatelj Srbije i na njega ne možete da izvršite pritisak da uradi nešto protiv nas!

Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Aleksandar Vučić je na početku emisije na RTS prokomentarisao pokušaj atentata na slovačkog premijera Roberta Fica.

- U savremeno doba nezamislivo je da se nešto ovako desi, ali ovo jasno govori o medijskoj podeli i društvu koje je stvorilo takvu atmosferu. On je veliki prijatelj Srbije, iskreni prijatelj Srbije i na njega ne možete da izvršite pritisak da uradi nešto protiv Srbije. Uvek će biti uz svoju Slovačku i Srbiju. Mi smo lični i dugogodišnji prijatelji i kad jeste i kad nije u opoziciji. To me je iskreno potreslo - rekao je Vučić.

Rekao je kako će posetiti Fica.

- Sasvim je izvesno da ću ga posetiti, samo je pitanje kad. Moj i Viktorov dogovor je da ga posetimo. Ja verujem u njegovu mentalnu snagu. Imali su problem sa zaustavljanjem krvarenja. Ja verujem da kada je čovek mentlano jak, fizičke povrede može da prebrodi - rekao je Vučić.

On kaže da je razgovarao sa Nenadom Stefanovićem i kaže da je on donosio sud.

- Vidite kako ta mantra ide. Prvo je išlo sa tim da je bolesnik, pa onda je dete reklo da nije bolesnik i da nije lečen. A onda su krenule druge stvari. Da su se najviše zabrinuli Vučić, Orban, da bi neko rekao imao je pravo da ga ubije, to nije tako loše. On je veliki lider ,nesalomljive volje, kakav se retko viđa - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Marko

16.05.2024 21:26

Pružiti podršku Ficu i brz oporavak našeg prijatelja!

Milica

16.05.2024 21:34

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je veliki čovek pre svega i gaji prijateljske odnose sa Slovačkom. Iskreno, sve nas je potresla vest o atentatu na premijera Fica.

Tanja

16.05.2024 21:40

Napad na premijera Fica jako je pogodio srpski narod, želimo brz oporavak i što pre da nastavimo našu saradnju.

Aca

16.05.2024 21:41

Желимо Фицу брз опоравак!