DIREKTNO NOMINOVANA IRINA 2HOT: Žestoko kažnjena zbog velike TAJNE!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odabrani takmičari "Elite" kaznili pevačicu Irinu Kolin direktnom nominacijom!

DIREKTNO NOMINOVANA IRINA 2HOT: Žestoko kažnjena zbog velike TAJNE!

Foto: eStock

Odabrani učesnici "Elite" danas su dobili zadatak da nominuju jednu osobu iz Bele kuće, a reč je dobio Nikola Lakić, koji se ostrvio na Irinu 2Hot, a potom je to uradilo još nekoliko takmičara. Na kraju se vodila bitka između Irine i Slađe Lazić, a Odabrani su morali da prelome koga će nominovati.

- Mislim da je u poslednje vreme počela da bude prava Irina, ili je prebacila, nije mi se dopalo. Ona mi je za osudu, druga osoba je Boža Džons njega ne podnosim organski, ne zna čovek gde udara. Treća osoba mi je Marija Malivuk, nije mi dorasla da ulazim u situaciju sa njom - rekao je Lakić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

- Ja bih par njih izbacila, čak i negde ovde od vas, imam sukobe sa autobusom, šerpom i kazanom. To su Boža Džons, Tamara nova i Irina 2Hot. Smatram da je Irina pokazala pravo lice, neki tek počinju da ga pokazuju. Smatram da je neko ko ima previše zavisti i mržnje u ovoj kući. Što se tiče Bože Džonsa, bio je dva tri meseca, pa je sad ispao, došao je da bude ono što nije. Gospođa Šerpa je napala Darjana jer nije smela mene, dobila je odgovor od mene kakav je zaslužla. Nominovaću Božu Džonsa - rekla je Sneža Kušadasi.

- Što se mene tiče, nemam lične sukobe, niti iko sa mnom, jedino koga bih naveo je Irina baš zbog ovoga što je pokazala prethodnih dana - rekao je Mika Mileusnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Kušadasi

- Ja ću da nominujem Irnu, devojka laže, hoće od moje Jovane da napravi manijaka - rekla je Anita Stanojlović.

- Ja ću se voditi ovde po drugarskom odnosu, ja mislim da je iz dana u dan sve više i više prisutna ljubomora, sujeta, i to i jeste poenta ovog rijalitija. Navešću Slađu Poršelinu, znam kako je počelo njeno prijateljstvo sa Majom, kako se odvijalo i kako će se završiti kad dođe Maja. Isto to sada radi sa Anđelom, kao i sa Aneli što je pričala da smo mi izmišljali nešto, sad je doživela da Anđela u njoj vidi idola. Kao što je Slađa videla u Maji tako da ću ja nominovati Slađu, jer bih voleo da vidim ishod prijateljstva posle rezultata ako Anđela bude nominovana. To je najvalidnjae. Meni je procenat bitan zbog njihovog odnosa, jedna drugu brane, apsurd čisti - rekao je Nenad Macanović Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Anita

- Dve osobe imam ja, jedna jeste Slađa Poršelina, ja bih Irinu 2Hot ostavila još neko vreme, pa gledaoci da joj sude. Ja sa Slađom nemam konflikt, ali je više puta pokazala sujetu, Anđela je glupa kao noć, bila je simpatična. Slađa je ovih dana ogovarala mene, misli da je pametna i namazana, izigrava brutalnu i direktnu osobu. Kvarna je kao kvaran zub, na mene se nakačila bespotrebno. Bilo je komentara kako sam ja podguzna muva, ja bih da Irina posedi još malo - dodala je Milena Kačavenda.

- Slađa je došla na neki svoj maksimum, ona sad je došla na televiziju, ona misli da je zvezda. Ona je doživela da je ona nekom idol, ona je otišla sad korak dalje - rekao je Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

- Slađa Fićolina, Predsednik i Irina 2Hot, mrtva trka, očajne su mi sve tri osobe definitivno, ono što je Irina uradila i izjavila je užas, i te kako smatram da će ispasti ljiga teška. Smatram da je ispala smrad težak prema Matoroj, ali navešću Predsednika ja ne znam vše št da radim, da li da bežim od njega ili šta. Hoću da se skloni da ga ne vidim - istakla je Miona Jovanović.

- Ja nemam problem da kažem ko me iritira, Irina mi je preiritantna, ne znam kako to da objasnim, ne vodim se time šta su drugi rekli. Mene jako zabole du*e šta će narod da kaže, kao što kažem nikome ne ljubim gu*u. Da Irina onako nešto izjavi, odvratno mi je - rekao je Ša.

- Hajde da glasamo, 5 je za Slađu 5 za Irinu - zaključili su odabrani.

- Ništa nek ide Irina zbog sramnog ponašanja - poručio je reper.

Irina je postala prva nominovana takmičarka, koja će se u nedelju boriti za opstanak u Beloj kući.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Irina 2Hot

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading