MATORA IMA OZBILJAN PROBLEM: Stigao UTLIMATUM, ako OVO ne ispoštuje, BRAK sa Anitom će joj pući, jer sve isplivava na videlo!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora zamerila se majci elitne takmičarke.

MATORA IMA OZBILJAN PROBLEM: Stigao UTLIMATUM, ako OVO ne ispoštuje, BRAK sa Anitom će joj pući, jer sve isplivava na videlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Irina Kolin poznatija kao Irina 2 HOT zaludela je naciju kada se pojavila u Gruovoj pesmi "Pravi broj". Nakon slave koja je bila kratkog daha, povukla se iz javnosti, a pre skoro dva meseca postala je deo rijaliti programa "Elita" i time najavila svoj povratak.

Njeno učešće je proteklo prilično mirno sve do svađe koja je uzdrmala javnost! Naime, ona je ušla u sukob sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom tokom kojeg su pale mnogobrojne uvrede i optužbe sa obe strane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Nakon toga Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović uključile su se u raspravu, a sada se oglasila Irinina majka, koja ja imala brutalnu poruku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Irina 2hot

 

- Neke stvari, koje spadaju u laži i ne treba komentarisati, ali pošto je optužuju bez ikakvih dokaza i bezobrazno je napadaju, moram reći da Matora ima ozbiljan problem. Nekako se uvek zato nameće poznatim osobama, kako bi i ona sama postala još poznatija, pa je i ona kao neka zvezda. Međutim, ona je, bez obzira na sav trud, ipak samo rijaliti igrač i ništa više od toga. Matora ne poznaje Irinu dovoljno da bi pričala o njoj i rekla bilo šta, a tek ne priče koje iznosi i izmišla, da ne kažem laže! To što Irina poznaje vlasnike klubova, ne vidim šta je čudno, jet ona peva u tim klubovima, ali odgovorno tvrdim da nema ni delić istine u pričama koje Matora plasira o Irini i tim vlasnicima klubova. Smešna priča. Irina je pevačica, ona poznaje dosta ljudi, to su sve naivne Matorine optužbe. Velika je razlika između Irine i Matore. Velika! Ja imam čak i jedan predlog za Matoru i Đedovića. Pošto stalno optužuju Irinu, a razlog je što su očigledno ljubomorni na njeno lepo lice i zgodno telo, ja im predlažem da se oni slikaju golišavi, pa možda će i oni izaći na naslovnoj strani kao Irina, kada se slikala za CKM u kupaće - rekla je Irinina majka za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading