GEJZIR U ULICI PATRIJARHA VARNAVE! Voda šiklja na sve strane! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.05.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani šokirani prizorom!

GEJZIR U ULICI PATRIJARHA VARNAVE! Voda šiklja na sve strane! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Danas je u Ulici patrijarha Varnave u Beogradu izbio veliki gejzir. Mlaz vode iz trotoara doseže nekoliko metara visine.

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ je objavljen i snimak vode koja kulja nakon što je pukao hidrant.

 

 

Vozači prali automobile kada je kuljnula voda u Ustaničkoj

Sredinom februara, stanovnici Beograda su bili svedoci neobičnog prizora u Ustaničkoj ulici, gde je pukla vodovodna cev i stvorio se pravi gejzir usred ulice. Reporteri medija izveštavali su da su vozači čak namerno prolazili pored gejzira kako bi oprali svoja vozila, koristeći ovu neobičnu pojavu na kreativan način.


Gejzir koji je nastao usled puknuća vodovodne cevi privukao je pažnju prolaznika i vozača, koji su zastajali da bi zabeležili ovaj nesvakidašnji prizor. Voda je šikljala visoko u vazduh stvarajući spektakularan prizor, ali istovremeno je prouzrokovala nevolje za stanovnike okolnih ulica koji su bili bez vode.

Prolaznici su se okupljali oko gejzira, zabeležavajući prizor i komentarišući neobičnu situaciju. Neki su se čak zaustavljali da bi se osvežili ili isprskali vodom, dok su vozači koristili priliku da besplatno operu svoja vozila.

Vodovodna služba je odmah reagovala na ovaj incident i započela sa hitnim popravkama kako bi sanirala pukotinu i zaustavila gejzir. Dok su radnici vredno radili na rešavanju problema, gejzir je i dalje privlačio pažnju prolaznika i medija.

Iako je puknuće vodovodne cevi izazvalo privremene nevolje za stanovnike okolnih ulica, gejzir u Ustaničkoj ulici je svakako bio neobična atrakcija koja je izazvala pažnju i oduševljenje građana. Ova neobična pojava će ostati upamćena kao jedan od neobičnijih događaja u Beogradu, a vozači koji su iskoristili priliku da operu svoja vozila će se sigurno dugo sećati ovog neobičnog "autoperionice" usred grada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading