JANJUŠ PRED SVIMA ISPONIŽAVAO ANELI: Srozao je na samo dno, njeno javno BLAMIRANJE ne prestaje!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš jasno dao do znanja Ahmićevoj da sa njom ne želi ništa ozbiljno.

JANJUŠ PRED SVIMA ISPONIŽAVAO ANELI: Srozao je na samo dno, njeno javno BLAMIRANJE ne prestaje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

U emisji "Pitanj gledalaca" stiglo je pitanje za Aneli Ahmić koja je moračla da objasni šta joj to najviše smeta u ponašanju Marka Janjuševića Janjuša i koji njegovi potezi nju najviše izneviraju i povrde. 

- Najviše mi smeta kada vidim da je ironičan, te njegove konstatne provokacije. Kad mi kaže videćeš ti i tako neke stvari. Meni smeta kad se on digne pa kaže tebi da ga ja ne zanimam nikako, a on meni totalno priča drugačije, to mene jako vređa. Drugačiji je ovde, počinje sarkazam, ismejavanje mene. Kada je kamera okrenuta on totalno drugačije prema meni. Mene je to privuklo kod njega kakav je kad su kamere okrenute - govorila je Aneli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

- Koji si ti lažov. Ovo što ona priča to njoj najviše pije vodu i što misli da će se sa tim opravdati. Savršeno me zabole ku*ac. Šta ću ja tebi pričati to je moje, da li ćeš ti shvatiti da li je to istina ili ne... Šta ti ja šapućem? Smeta joj moja žena... Ja sa tobom ne bih bio u vezi - govorio je Janjuš. 

- Danas si rekao da bi me je*ao - poručila je Ahmićeva. 

- Ja mesec i po dana branim ovu devojku, šta je meni Stanija uradila u životu? Ja da toliko srčano branim deovojku. Ti si toliko kvarna - nastavio je bivši košarkaš, nakon čega je Aneli još jednom potvrdila i posle svih ovoh reči da je zaljubljena u njega i da se emocije nisu promenile. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.10.2023 14:33

Samo retard moze da se zaljubi u ovakvog bilmeza