ISPLIVAO DOKAZ DA JE ANELI FOLIRANT! Samo su joj pare u glavi, raskrinkana pred kamerama: PUKLA JE KAO LAJSNA!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite nakon sinoćne žurke shvatili su da Ahmićeva nije iskrena.

ISPLIVAO DOKAZ DA JE ANELI FOLIRANT! Samo su joj pare u glavi, raskrinkana pred kamerama: PUKLA JE KAO LAJSNA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Nikola Lakić komentarisali su situaciu sa sinoćne žurke za koju smatraju da je pokazala kako stoje stvari kad su upitanju osećana koje devojke govore da imaju prema Marku Janjuševiću Janjušu.

Naime, tokom sinoćne žurke Janjušu se slošilo i otišao je u kuću odabranih, gde boravi ove nedelje. Jovana Cvijanović je rizikovala svoj honorara kako bi ga videla, dok je Aneli Ahmić jedva i pitala za njegovo stanje, zbog čega sad mnogi smatraju da je folirant koji glumi emocije prema bivšem košarkašu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Elita 7 Zadruga

- Ušla je čak i po cenu honorara tamo, ne verujem da bi neko tako rizikovao zbog šoua. Ona je odmah potrčala kada je čula da mu nije dobro a Aneli me pitala na stepenicama kako je, ja rekoh loše i ona je samo ostala na stepenicama. Mislim kada gledam ko je kako reagovao... - govorio je Nikola Lakić. 

- Tako da je otera, baš je ružno, ljudski ga je pitala. Kaže kad je videla da nije dobro samo je uletela. Iskreno da ti kažem Nemanja sada joj baš verujem da je pukla kao lajsna. Evo zaljubljena je i Aneli pa... Oni to vole, da se priča sa njom kao sa stokom. ja sam videla da dečko kaže devojci sve najgore i ona posle spava sa njim. Ma nema izvini za to - govorila je Slađa Lazić. 

Publika jedva čeka da se Janjuš probudi i da vide kako će se postviti prema Aneli, a kako prema Jovani, nakon svega što se sinoć dogodilo na žurki. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading