POLICIJA DOLAZI PO KAČAVNEDU: Mora da napusti Elitu, traže je nadležni organi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena otkrila Marku Đedoviću da je pitanje trenutka kad će morati da napusti rijaliti.

POLICIJA DOLAZI PO KAČAVNEDU: Mora da napusti Elitu, traže je nadležni organi! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs, ATA Images

Na društvenim mrežama jako veliku pažnju privukao je snimak razgovora Milene Kačavende i Marka Đedovića koji se juče desio ispred sobe za rehabilitaciju. Milena je otkrila Marku da bi uskoro trebala da napusti "Elitu" i to zbog suđenja koje ima.

Republika

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda

- Ko zna šta mi sada rade - požalila se Kačavenda aludirajući na Anu Ćurčić, sa kojom je od njenog izlaska iz "Zadruge" započela žestoki medijski rat, a otkako je postala deo "Elite" ne prestaje da iznosi prljav veš iz njenog privatnog života. 

- Ja mislim da su se Bulić i Zvezdan napili zajedno od sreće - smatra Đedović. 

- Bulića garant nema nigde. Znam ih oboje. On nije sa njom ni za dva života. Vidiš još se ništa ne dešava još me ne zovu. Mene će zvati policija, to su mi rekli. Tražiće me - otkrila je Kačavenda na taj način da će uskoro morati da privremeno izađe iz Zadruge radi suđenja. 

Učesnici rijalitija često izlaze iz rijalitija zbog ovakvih stvari, u pratnji obezbeđenja i radnika rijalitija, ali se odmah nakonm toga vraćaju na imanje u Šimanovcima, a produkcija daje sve od sebe da tokom napuštanja Bele kuće do njih ne dođu infomracije iz spoljnog sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading